lv
d2h5Q7yilsNdhY8FugDXwsoZQW4HkvOuAOWDco2I
1373019

#4 Jaunā pasaule. Katrīna Ošleja

#4 Jaunā pasaule. Katrīna Ošleja
Katrīna Ošleja ir organizāciju psiholoģe. Podkāstā ar viņu sarunājas Rita Ruduša un Henriks Eliass Zēgners, mēģinot saprast, kas raksturo labu līderi. Ar ko izceļas Zelenska runasveids? Ar ko atšķiras jauno valstu līderu paaudze? Kāda nozīme ir līderībai?Atgriešanās pasaulē, kāda tā bija pirms 2022. gada 24. februāra, vairs nav iespējama. Nedz Ukrainai, kura karo, nedz Baltijai un citiem sabiedrotajiem, kuri to atbalsta, nedz valstu vadītājiem, kuriem mainījusies līdera prasmju mēraukla. Ir notikušas fundamentālas pārmaiņas mūsu domāšanā un Eiropas kolektīvajā drošībā. Lai gan karadarbība turpinās, jaunās – pēckara – pasaules aprises var saskatīt jau tagad.Projektu finansē Mediju atbalsta fonds no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par projekta saturu atbild biedrība "Ascendum" un interneta žurnāls "Satori".09.03.2023. epizode.
Ostapenko piektdien sāks Indianvelsas WTA 1000 turnīru

Latvijas pirmā rakete sieviešu tenisā Aļona Ostapenko piektdien sāks prestižo Indianvelsas "WTA 1000" turnīru, otrajā kārtā tiekoties ar neitrālo tenisisti Aļaksandru Sasnoviču.

Mačs 4.kortā būs kā dienas pirmā spēle un sāksies plkst.21 pēc Latvijas lai...

Imunologu krimināllietu par iespējamu seksuālo vardarbību iztiesās aprīlī

Krimināllietu, kurā imunologs Jevgēnijs Ņikiforenko apsūdzēts par iespējamu seksuālu vardarbību pret pacientēm, Rīgas pilsētas tiesa Latgales priekšpilsētā plāno turpināt skatīt 25.aprīlī plkst.13.30, noskaidroja tiesā.

Lietu slēgtās tiesas sēdēs sāka s...

Vakar aizturēti 10 dzērājšoferi, kuri stāsies tiesas priekšā

Ceturtdien par braukšanu stiprā jeb vismaz 1,5 promiļu reibumā vai narkotisko vielu iespaidā 10 šoferi tikuši pie kriminālprocesiem, informē Valsts policijā.

Aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēti 120 ceļu satiksmes negadījumi, piecos no kuriem bijuši...



Komentāri