lv
YYJKpUwENxGBisrGPjG0SOvJFqipRFZAX6zuzyYt
1363269

Kopš aprīļa Baltkrievijā apcietināti 18 ceļotāji no Latvijas

Kopš aprīļa Baltkrievijā apcietināti 18 ceļotāji no Latvijas

Kopš 2022.gada aprīlī Baltkrievijā ieviestā bezvīzu režīma ir apcietināti 18 ceļotāji no Latvijas, informēja Ārlietu ministrijā (ĀM).

ĀM skaidroja, ka šos 18 ceļotājus Baltkrievijas iestādes apsūdz par dažādiem likumu pārkāpumiem Baltkrievijā.

Neskatoties uz to, ka joprojām Latvijas valstspiederīgajiem ir atļauts Baltkrievijā ieceļot bez vīzas, ĀM aicina to nedarīt.

Pēc ĀM paustā, ieceļojot Baltkrievijā, Latvijas valstspiederīgie var tikt pakļauti Baltkrievijas specdienestu provokācijām, nepatiesi apsūdzēti Baltkrievijas likumu pārkāpumos un arestēti.

Tāpat ĀM atgādina, ka Baltkrievijā valdošā tiesiskuma trūkuma dēļ Latvijas iespējas sniegt palīdzību valstspiederīgajiem ir ļoti ierobežotas.

Čehijas čempionāta rezultatīvākais aizsargs Balinskis apstiprina savu dalību PČ

Latvijas izlasei šī gada pasaules čempionātā, kas norisināsies Rīgā un Tamperē, piekritis palīdzēt Čehijas čempionāta rezultatīvākais aizsargs Uvis Jānis Balinskis, ziņo Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Jau vēstīts, ka iepriekš piekrišanu palīdzēt vals...

Pirmie upuri – LOK pēc Čakšas idejas aptur finansējumu Ostapenko, Skujiņam, Neilandam
Latvijas Olimpiskā komiteja (LOK) sākusi dzīvē īstenot izglītības un zinātnes ministres Andas Čakšas (JV) ideju - apturēt finansējumu sportistiem, kuri komercsacensībās sacenšas ar sportistiem no Krievijas un Baltkrievijas. Līdz ar to šobrīd tādi sport...
"Prometey" nākamajā sezonā spēlēs Polijā

Šosezon Rīgā bāzētais Ukrainas basketbola klubs Slobožanskas "Prometey" nākamajā sezonā spēlēs Polijas čempionātā, vēsta portāls "SportoweFakty".

Kluba vadība šobrīd apmeklējot vairākas Polijas pilsētas, lūkojot pēc mājvietas nākamajā sezonā. Tā kā "Pro...



Komentāri