lv
Ath93vPIvI9dLpLYM4gAQYFM8bfWTDEY26MsufbV
1363046

Sporta apakškomisijas vadītājs: stadiona virzība atkarīga no LFF profesionalitātes

Sporta apakškomisijas vadītājs: stadiona virzība atkarīga no LFF profesionalitātes
Slikti sagatavots mājasdarbs, kas gan dod vietu izaugsmei – pēc Latvijas Futbola federācijas (LFF) viesošanās Saeimas Sporta apakškomisijā nacionālā stadiona jautājumā sacīja atbildīgās apakškomisijas vadītājs Dāvis Mārtiņš Daugavietis (JV). Pagaidām nekādi konceptuāli lēmumi stadiona jautājumā nav pieņemti, bet tālāka virzība ir LFF rokās, sarunā ar portālu "Delfi" atzīst Daugavietis.
Desmit pašvaldībās Lielās talkas laikā apkaros latvāņus

Desmit Latvijas pašvaldībās Lielās talkas laikā plānots apkarot latvāņus, informēja Lielās talkas sabiedrisko attiecību konsultante Jana Kralliša.

Latvāņu apkarošanai pieteikušās Augšdaugavas, Gulbenes, Jelgavas, Kuldīgas, Madonas, Rēzeknes, Ropažu, Sig...

Par skolu reformām. Čakša aicina bērnus nepadarīt par ķīlniekiem

Saeimas opozīcijas deputāts Harijs Rokpelnis (ZZS) šodien debatēs parlamentā pārmeta izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai (JV) mēģinājumu skolu tīkla reformu veikt "pa kluso", savukārt Čakša aicināja bērnus nepadarīt par ķīlniekiem, kas liegtu...

Levits: Azerbaidžānai ir svarīga loma ES dabasgāzes piegādēs

Azerbaidžānai ir svarīga loma Eiropas Savienības (ES) dabasgāzes piegādes avotu un maršrutu dažādošanā, stiprinot Eiropas enerģētisko drošību, uzsvēra Latvijas prezidents Egils Levits, kurš šodien Baku tikās ar Azerbaidžānas prezidentu Ilhamu Alijevu.

K...



Komentāri