lv
biWB2gNsN9cPSDfz6OdYttfofi5g2sKqtCSzjzwD
1362176

Pārdesmit aktīvisti pulcējas pie Saeimas «Par!» rīkotajā piketā

Pārdesmit aktīvisti pulcējas pie Saeimas «Par!» rīkotajā piketā

Otrdienas rītā pārdesmit aktīvisti bija pulcējušies uz Saeimā nepārstāvētās partijas "Par!" rīkoto piketu, kurā tiek prasīts lielāks finansējums veselības nozarei.

Pikets tika rīkots pirms Saeimas sēdes, kurā plānots pieņemt valsts budžetu šim gadam, kurā veselības aprūpei atvēlēto finansējumu kā nepietiekamu vērtē vairākas medicīnas nozarē strādājošo organizācijas.

Uz piketu bija sapulcējušies vairāk nekā desmit "Par!" atbalstītāju ar plakātiem "Kariņ, lai mirst, un neīd!", "Sāp šodien, ārsts pēc gada", "Bērniem zobārstu? Pēc reformas!", "Bez veselības nav Latvijas".

Savukārt bijušās veselības ministres Ilzes Viņķeles plakāts vēstīja "Veselības aprūpe = cilvēktiesības". Pēc Viņķeles par veselības ministru kļuva "Par!" pārstāvis Daniels Pavļuts.

"Par!" vērtējumā, budžetā paredzētais finansējums veselībai esot katastrofāli niecīgs.

Kazāks brīdina: Latvijai ir liels risks iestrēgt vidējo ieņēmumu slazdā

Latvijai ir ļoti liels risks iestrēgt vidējo ieņēmumu slazdā, jo ekonomikas pieauguma temps nav pietiekami straujš, lai pārskatāmā nākotnē būtu iespējams sasniegt Eiropas Savienības (ES) vidējo līmeni, trešdien intervijā Latvijas Radio sacīja Latvijas ...

Porziņģim produktīvs sniegums, Wizards uzvar pēdējā sekundē (VIDEO)

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis otrdien guva 24 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, palīdzot Vašingtonas "Wizards" komandai izcīnīt panākumu viesos pret Detroitas "Pistons" vienību.

"Wizards" izbraukumā bija pārāki ar 119:11...

Kalvītis: Vismaz šobrīd gāzei alternatīvu nav

Gāzes patēriņa samazināšanos pērn galvenokārt noteica augstā cena, siltais klimats un bailes par tās deficītu, taču nav pārliecības, ka arī turpmāk patēriņš samazināsies, jo vismaz šobrīd gāzei alternatīvu nav, intervijā aģentūrai LETA teica AS "Latvij...



Komentāri