lv
ohecaaZiiipYP4qH1W4jpZMVYiTARnWqYD5s5RQa
1356828

Filipīnas satricinājusi sešu magnitūdu zemestrīce

Filipīnas satricinājusi sešu magnitūdu zemestrīce

Filipīnu dienvidus otrdien satricinājusi sešas magnitūdas stipra zemestrīce, pavēstīja ASV Ģeoloģiskās izpētes dienests, savukārt vietējās varasiestādes brīdina par pēcgrūdieniem un iespējamiem postījumiem.

Seklā zemestrīce izraisījusies ap plkst.14 pēc vietējā laika (plkst.8 pēc Latvijas laika) Mindanao salā kalnainajā Davao de Oro provincē dažu kilometru attālumā no Maragusanas.

Varasiestādes pārbauda ziņojumus par zemes nogruvumu uz nacionālās nozīmes automaģistrāles, apliecināja Maragusanas katastrofu seku likvidēšanas dienesta darbinieks.

"Mēs neesam saņēmuši ziņojumus par citiem postījumiem vai upuriem, bet mēs veicam pārbaudes ciematos ap pilsētu," viņš piebilda.

Sēlijas vēsturiskajai zemei top viedā reģiona stratēģija

Sēlijas vēsturiskajai zemei top viedā reģiona stratēģija, informēja kopienu sadarbības tīkla "Sēlijas salas" pārstāvis Jānis Dzimtais.

Viedā reģiona stratēģija būs jauna reģionāla līmeņa attīstības plānošanas dokuments, un vienlaikus tas būs pirmais pē...

Ļevs Berezins: Kad valsts palīdzēs cīkstoņiem, kuri ceļ Latvijas karogu starptautiskajā arēnā?
Pēdējo gadu laikā Latvijā parādījušies ļoti daudz jauni cīkstoņi, kuri pārstāv Latviju starptautiskā arēnā. Viņi startē tādos sporta veidos, kā jauktā cīņu māksla (MMA), bokss, karatē un kikbokss, ceļot Latvijas karogu populāru organizāciju čempionātu ...
'Vēlākais vasarā iestāsies smaga krīze' – sāk gatavoties ārkārtas situācijai medicīnā
Apzinoties dramatisko situāciju veselības aprūpē Latvijā, kā arī smagās sekas, ko jau šogad izraisīs nepietiekamais valsts finansējums, nozarē strādājošo un slimnīcu profesionālās organizācijas ir uzsākušas gatavošanos ārkārtas situācijas izsludināšana...


Komentāri