lv
vEj6tOs0bxKQWEsSwYIVhElSwc26tybDSrdhcnCC
1356365

Šilovs kļūst par varoni bullīšos un gūst savu trešo uzvaru NHL (VIDEO)

Šilovs kļūst par varoni bullīšos un gūst savu trešo uzvaru NHL (VIDEO)

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs pirmdien tika pie uzvaras Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē, Vankūveras "Canucks" savā laukumā ar 4:3 (2:1, 0:0, 1:2, 0:0, 1:0) pēcspēles metienos pieveicot Nešvilas "Predators" vienību.

Šilovs mača gaitā atvairīja 29 no 32 pretinieku metieniem un tika galā ar visiem trim pēcspēles metieniem, tiekot pie savas trešās uzvaras piecās NHL spēlēs.

Uzvarētāju labā vārtus pamatlaikā guva Elīass Petešsons, Vasīlijs Podkolzins un Dakota Džošuā, kamēr viesu rindās ar saviem diviem pirmajiem vārtiem NHL izcēlās Lūks Evandželista, bet reizi precīzs bija Koltons Sisonss.

Uzvaras "bullīti" mājiniekiem realizēja Petešsons.

Vankūveras "Canucks" ar 57 punktiem 63 spēlēs Rietumu konferencē ieņem 12.vietu, bet "Predators" ar 69 punktiem 61 mačā ir devītie.

Nākamo spēli "Canucks" aizvadīs trešdien, kad savā laukumā uzņems Anaheimas "Ducks" hokejistus.

Nākamajā apkures sezonā gāzes deficīta mūsu reģionā nebūs, saka Kalvītis
Nākamajā apkures sezonā gāzes deficīts mūsu reģionā nav prognozējams, bet cenas, salīdzinot ar 2020.- 2019. gadu, visdrīzāk, būs augstas, teica AS "Latvijas gāze" valdes priekšsēdētājs Aigars Kalvītis.
CVK vadītāja: Latvija nav gatava elektroniskajām vēlēšanām

Latvija nav gatava elektroniskajām vēlēšanām, intervijā TV3 raidījumā "900 sekundes" vērtēja Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) priekšsēdētāja Kristīne Saulīte.

Viņa nedēļas nogalē piedalījās Igaunijas parlamenta vēlēšanu novērošanā. Saulīte skaidroja, ...

Krievijas sāktā kara atbalstītāji Latvijā tiek pie nosacītiem cietumsodiem

Latvijā pie nosacītiem cietumsodiem tikušas pāris personas, kuras līdz ar Krievijas pret Ukrainu sākto karu metušās atbalstīt agresoru, vēsta "Latvijas Avīze".

Krimināllietas tika sāktas par nacionālā un etniskā naida izraisīšanu un kara noziegumu attai...



Komentāri