lv
0JyFwQckzQ4myjpZ6kyAPB2kkIAL2ZxCLZBRD0Q3
1356129

Kādas rotaslietas būs modē 2023. gada pavasarī?

Kādas rotaslietas būs modē 2023. gada pavasarī?
Ārā jau jūtama pavasara smarža, dienas kļuvušas garākas, zīlītes ziemas dziesmu nomaina pret pavasara treļļi... Tas nozīmē tikai vienu – ar steigu jāgatavojas 2023. gada pavasara modes tendencēm. Tas ietver arī rotaslietu modi. Rotu sezonas tendences diktē sezonas modes skates (aksesuāri, kas redzami populārāko zīmolu sezonas šovu laikā uz mēles) un dažādi organiskie un patērētāju faktori. Šajā rakstā tev ir iespēja iepazīties ar deviņiem trendiem, kas no visa modes skatēs redzētā ir piemērots valkāšanai ārpus dizaineru šoviem un ir pieejams Latvijas juvelierizstrādājumu veikalos.
Ap 76% skolēnu šogad plāno piedalīties Ēnu dienā, liecina aptauja
Ap 76% skolēnu 5. aprīlī plāno piedalīties Ēnu dienā, liecina izglītības organizācijas "Junior Achievement Latvia" veiktā Latvijas skolēnu karjeras aptauja.
Kalvītis: Nākamajā sezonā gāzes deficīta nebūs, bet cenas varētu būt augstas

Nākamajā apkures sezonā gāzes deficīts mūsu reģionā nav prognozējams, bet cenas, salīdzinot ar 2020.- 2019.gadu, visdrīzāk, būs augstas, intervijā aģentūrai LETA teica AS "Latvijas gāze" valdes priekšsēdētājs Aigars Kalvītis.

Komentējot gāzes pieejamību...

Lai atrastu saimnieku, sestdien Ozolmuižas pilī rīkos atvērto durvju dienu

Limbažu novada Brīvzemnieku pagastā sestdien, 11.martā, no plkst.11 līdz plkst.14 būs atvērtas Ozolmuižas pils durvis apmeklētājiem, lai atrastu pils saimnieku, aģentūru LETA informēja Limbažu novada domes sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Ilga Ti...



Komentāri