lv
wIVIURTFeUPSU4cW1ER5yVL7qorzHrvouQ2Qdc6W
1352571

Četri ASV pilsoņi nolaupīti karteļa pārvaldītā pilsētā Meksikā. 50000 atlīdzība!

Četri ASV pilsoņi nolaupīti karteļa pārvaldītā pilsētā Meksikā. 50000 atlīdzība!

Pagājušonedēļ četri ASV pilsoņi tika nolaupīti Meksikas ziemeļaustrumu daļā, ziņo ASV Federālais izmeklēšanas birojs (FIB).

Drīz pēc ASV-Meksikas robežas šķērsošanas un iebraukšanas Matamorosā, uz ASV pilsoņiem tika raidīti šāvieni. Apbruņoti vīrieši lika viņiem iekāpt citā transportlīdzeklī un aizveda viņus prom. Upuru un uzbrucēju identitāte šobrīd nav zināma.

FIB meklē sabiedrības palīdzību, lai atrastu minētos ASV pilsoņus un identificētu uzbrucējus. Šobrīd par upuru atgriešanu un vainīgo apcietināšanu ir izsludināta 50000 dolāru atlīdzība.

Šobrīd ir grūti izskaidrot, kāpēc četri ASV pilsoņi devās uz Matamorosu, kas ir bēdīgi slavena par bīstamu karteli.

ASV ceļošanas ieteikumu kartē Matamorosa ir iezīmēta ar maksimālo ceturtā līmeņa bīstamību. Vietās ar šādu vērtējumu ASV valdībai var būt limitētas iespējas palīdzēt, ja tūristu drošība tikusi apdraudēta.

Kopumā 20 valstis ir atzīmetas ar ceturtā līmeņa bīstamību, tai skaitā Krievija, Afganistāna un Irāna. Latvija atrodas zemākajā jeb pirmajā līmenī. Meksika ir vienīgā valsts, kur vērtējums atšķiras dažādiem reģioniem un pilsētām.

Aptauja: Latvijā ar krāpšanas mēģinājumiem nav saskārušies 20% iedzīvotāju

Latvijā ar finanšu krāpšanas mēģinājumiem nav saskārušies 20% iedzīvotāju, pavēstīja bankas "Citadele" pārstāvji, atsaucoties uz aptaujas datiem, kas veikta sadarbībā ar pētījumu aģentūru "Norstat Latvija".

Bankā norāda, ka visbiežāk Latvijas un Lietuva...

Sākusies roņu mazuļu sezona - svarīga informācija to saudzēšanai

Tūjas pludmalē konstatēts šogad pirmais roņu mazulis, kas liecina par roņu mazuļu "sezonas" sākšanos Latvijas piekrastē, informēja Dabas aizsardzības pārvaldes (DAP) komunikācijas un dabas izglītības nodaļas vadītāja Elīna Ezeriņa.

DAP aicina roņiem net...

Ostapenko WTA rangā atgūst vienu pozīciju un pakāpjas uz 25. vietu

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko atguvusi vienu pozīciju un Sieviešu Tenisa asociācijas (WTA) pasaules rangā šonedēļ ieņem 25.vietu.

Tikmēr Latvijas otrā rakete Darja Semeņistaja zaudējusi divas vietas un tagad ieņem 222.pozīciju.

Vienas vietas kri...



Komentāri