lv
pkuCJqOtxok96aYWOLY06S9e1CvwdKqfL5qfgxVc
133814

Vai Kariņa valdība būs?

Vai Kariņa valdība būs?
Jauno valdību veidojošās partijas pirms nedēļas parakstījušas sadarbības memorandu, bet, mēģinot vienoties par valdības deklarāciju, viedokļi par to, kā virzīties tālāk, atšķiras. Vai sarunas nonākušas strupceļā? Par to raidījumā "Kāpēc" žurnāliste Olga Dragiļeva sarunājās ar politiķiem Eviku Siliņu ("Jaunā Vienotība"), Edvardu Smiltēnu ("Apvienotais saraksts") un Jāni Dombravu ("Nacionālā apvienība"), kā arī žurnāla "Ir" komentētāju Aivaru Ozoliņu.
Svētdiena gaidāma saulaina

Sākot ar svētdienu, laiks Latvijā kļūs saulaināks un vēsāks, tomēr svētdien vēl iespējami pēdējie siltuma rekordi, prognozē sinoptiķi.

Sestdien, gaisa temperatūrai visā valstī sasniedzot +12..+15 grādus, gaidāmi ne tikai 12.novembra, bet arī mēneša otrā...

Ķīna atvieglo Covid-19 ierobežojumus

Ķīna piektdien atvieglojusi daļu no stingrajiem ierobežojumiem, kas noteikti cīņā pret Covid-19, saīsinot karantīnas periodu iebraucējiem no desmit līdz astoņām dienām un atsakoties no prakses pēkšņi atcelt avioreisus, ja noteiktam pasažieru skaitam ko...

Ukrainas sniedz jaunākās ziņas par Krievijas dzīvā spēka zaudējumiem

Krievijas karaspēka dzīvā spēka zaudējumi Ukrainā līdz piektdienas rītam sasnieguši 79 400 karavīrus, ziņo Ukrainas armijas ģenerālštābs.

Diennakts laikā iznīcināti 710 iebrucēji.

Kopš atkārtotā iebrukuma sākuma 24.februārī krievi zaudējuši 2814 tankus,...



Komentāri