lv
6B5McXKgDlbqjNMETTkrlp62GhXdWfAwo59qQezy
1337829

Lielajai mūzikas balvai 30

Lielajai mūzikas balvai 30
Latvijas augstākais apbalvojums mūzikā "Lielā mūzikas balva" (LMB) šogad svin savu trīsdesmito jubileju. Par to, kā Latvijas mūzikas vide attīstījusies un mainījusies pēdējos trīsdesmit gados, un, protams, to, kas gaidāms balvu pasniegšanas ceremonijā Monika Cālīte raidījumā "KultūrKlubs" runā ar LMB ceremonijas organizatoru Guntaru Ķirsi, komponisti Annu Fišeri un saksofonistu Kārli Auziņu.
Ātri gan! Vēl siltos krēslos apstiprināta Latvijas valsts mežu pagaidu padome

Piektdien VAS "Latvijas valsts meži" (LVM) akcionāru sapulcē apstiprināta kompānijas pagaidu padome, informē Zemkopības ministrijas (ZM) pārstāvji.

Pēc ministrijā paustā, LVM padomē iecelta Zane Driņķe, Mārtinš Gaigals, Sintija Ķikste, Mārtiņš Līdums un...

Kam nepieciešams papildu finansējums? Pirmsskolām latviešu valodas apguvei!

Lai no pirmsskolām iznāktu latviski runājoši bērni, nepieciešams tam papildus novirzīt gan finansiālus, gan citus resursus, mediju brokastīs "Pāreja uz vienotu izglītības sistēmu" pauda Latvijas valodas aģentūras (LVA) galvenā metodiķe Vineta Vaivade.

V...

S04E200: Kaspars Rāzna
Sadarbībā ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru DIENA PĒC autori izvaicā jaunuzņēmumu pārstāvjus par viņu biznesa idejas rašanos un par ceļu uzņēmējdarbības attīstīšanā. Šajā epizodē tiekamies ar uzņēmumu Qticket, kurš izstrādājis mobilo lieto...


Komentāri