lv
pkQApbTC5WkteBhqiN9VmPE8yIBUqkAYVoRasbVZ
1329758

Cibuļskis piekritis pārstāvēt Latvijas izlasi pasaules čempionātā

Cibuļskis piekritis pārstāvēt Latvijas izlasi pasaules čempionātā

Latvijas aizsargs Oskars Cibuļskis piekritis pārstāvēt valstsvienību maijā Rīgā gaidāmajā pasaules čempionātā hokejā, informē Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Nesen par karjeras beigām izlasē paziņoja divi citi pieredzējuši aizsargi Kristaps Sotnieks un Artūrs Kulda, līdz ar to 34 gadus vecajam Cibuļskim paredzama liela loma valstsvienības aizsardzības stiprināšanā.

Cibuļskis Latviju pārstāvējis astoņos pasaules čempionātos, pēdējo reizi aizpērn Rīgā notikušajās meistarsacīkstēs.

Šajā sezonā viņš spēlē Čehijas augstākās līgas komandā Kladno "Rytīrži". Ekstralīgā latvietis 48 spēlēs guvis divus vārtus, atdevis desmit rezultatīvas piespēles un iekrājis negatīvu lietderības koeficientu -11.

Pasaules čempionāts hokejā, kuru kopīgi rīkos Tampere Somijā un Rīga Latvijā, norisināsies no 2023.gada 12. līdz 28.maijam.

Rīgā norisināsies vienas grupas spēles, kurās spēkus mēros Kanāda, Čehija, Šveice, Slovākija, Latvija, Norvēģija, Kazahstāna un Slovēnija, kā arī divi ceturtdaļfināla mači.

Februāris Latvijā bijis divus grādus siltāks par normu

Februāra vidējā gaisa temperatūra Latvijā bija -0,8 grādi jeb 2,3 grādi virs mēneša normas, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra apkopotā informācija.

Zemākā gaisa temperatūra bija -23,7 grādi 23.februārī Zosēnos, bet visaugstāk -...

Skeletonists Indriksons triumfē IBSF jaunatnes seriāla sacensībās Dienvidkorejā

Latvijas skeletonists Emīls Indriksons trešdien Starptautiskās Bobsleja un skeletona federācijas (IBSF) jaunatnes seriāla sacensībās Phjončhanā izcīnīja uzvaru, Dāvis Valdovskis guva sudraba godalgu, bet monobobslejiste Kate Prudāne - bronzu.

Jauniešiem...

Vakcīnu ir tik daudz kā nekad nav bijis

Latvija nevar atteikties no centralizētiem iepirkumiem.

“Naudas ir tik daudz kā nekad nav bijis, ļoti daudz naudas”. Šīs slavenais Kariņa izteiciens jau iekļuvis tautas folklorā. Pārfrāzējot klasiķi, varam teikt, ka ari Covid-19 vakcīnu ir tik daudz, kā...



Komentāri