lv
FQNlbtJIH1JskmXKmyjma4pzXuwrByJTbQJ2PKMS
1328836

Četri Latvijas slēpotāji pasaules čempionātā startēs 15 kilometru distancē

Četri Latvijas slēpotāji pasaules čempionātā startēs 15 kilometru distancē

Četri Latvijas distanču slēpotāji šodien Planīcā pasaules čempionātā startēs 15 kilometru distancē ar atsevišķu startu brīvajā stilā.

Slēpojums sāksies plkst.13.30 pēc Latvijas laika, tiešraidē to translējot kanālam "Eurosport 1".

Raimo Vīgants 100 dalībnieku konkurencē trasē dosies ar pirmo numuru. Ar 47.numuru startēs Indulis Bikše, ar 76.numuru - Niks Saulītis un ar 77.numuru - Lauris Kaparkalējs.

Pirms diviem gadiem Vācijas pilsētā Oberstdorfā notikušajās meistarsacīkstēs Vīgants finišēja 61.vietā, Bikše - 65.vietā, Saulītis - 90.vietā, bet Kaparkalējs - 97.vietā.

Visu goda pjedestālu 2021.gada čempionātā šajā disciplīnā ieņēma norvēģi Hanss Kristers Holunns, Sīmens Hegstāds Krīgers un Haralls Estbergs Āmunnsens.

Planīcā notiekošajā pasaules čempionātā distanču slēpošanā Latviju pārstāv 12 sportisti.

Izbraucot no Latvijas Igaunijā apcietināti divi beļģi ar 100 kg amfetamīna

Igaunijā apcietinājumā kopš februāra vidus ir divi Beļģijas pilsoņi, kuri tika aizturēti pēc Latvijas un Igaunijas robežas šķērsošanas, jo viņu automobilī tika atrasti 100 kilogrami amfetamīna un divi nelegāli automātiskie šaujamieroči.

16.februārī Igau...

Palielinās VKKF finansējumu pēc PVN pacelšanas tabakai, alkoholam u.c. Nākamgad!

Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisija šodien izskatīšanai galīgajā lasījumā atbalstīja likuma grozījumus, kas paredz no nākamā gada palielināt Valsts kultūrkapitāla fonda (VKKF) finansējuma sasaisti ar akcīzes nodokļa ieņēmumiem.

Valdības un Kul...

Ar lietotni eParaksts mobile varēs apstiprināt maksājumus bankās

Mobilās lietotnes "eParaksts mobile" jaunākajā versijā pieejama iespēja apstiprināt maksājumus bankās, pavēstīja VAS "Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs" (LVRTC) pārstāvji.

Vienlaikus LVRTC pārstāvji norāda, ka šobrīd vairākas bankas gan vēl ve...



Komentāri