lv
bdejNyCoZbADep6e4rReKGLP3uqcgH8T356V3SAa
132796

Parādījusies jauna informācija par Putina veselību. Interesanti kāda?

Parādījusies jauna informācija par Putina veselību. Interesanti kāda?

Kopš Krievijas prezidents Vladimirs Putins deva pavēli iebrukt Ukrainā, par viņa veselības stāvokli klīst visdažādākās baumas. Ārvalstu medijos nopludinātie dokumenti apgalvo, ka Putins patiešām slimo ar Parkinsona slimību agrīnā stadijā, kā arī ar aizkuņģa dziedzera vēzi, vēsta Lietuvas TV3.

Rietumvalstu žurnālisti un amatgpersonas ne reizi vien izteikušies par Putina veselības stāvokli, tostarp bijušais Lielbritānijas izlūkdienesta MI6 vadītājs Ričards Dārlovs apgalvoja, ka Krievijas līderis veselības problēmu dēļ varētu tikt nosūtīts uz sanatoriju.

Kremlim pietuvināts Krievijas izlūkdienestu avots laikrakstam "The Sun" apstiprinājis, ka Putinam diagnosticēta Parkinsona slimība agrīnā stadijā un aizkuņģa dziedzera vēzis. "Es varu apstiprināt, ka viņam ir diagnosticēta Parkinsona slimība agrīnā stadijā, taču tā jau progresē," "The Sun" sacīja avots no Krievijas drošības dienestiem.

"Putinam regulāri tiek injicēti steroīdi un novatoriski pretsāpju līdzekļi," viņš piebilda.

Kremļa amatpersonas pastāvīgi noliegušas, ka viņam būtu veselības problēmas. Putins jau sen ir lepojies ar savu "spēcīgā vīra" tēlu, taču viņa dramatiskās pārmaiņas pēdējos gados ir izraisījušas pieņēmumus, ka viņš varētu slimot ar kādu nopietnu kaiti.

Liepājas dienvidos iecerēts jauns dzīvojamais rajons (+FOTO)

Liepājas dome nodod publiskajai apspriešanai divus lokālplānojumus, kas nākotnē ļaus attīstīties gan teritorijai pilsētas dienvidos ap Pakaviņu, gan Jaunliepājai. Klaipēdas ielas galā iecerēta apbūve, savukārt Jaunā ostmala no noslēgtas teritorijas kļū...

Mainīsies satiksmes organizācija pie lidostas "Rīga"

Nākamnedēļ mainīsies satiksmes organizācija pie lidostas "Rīga", aģentūrai LETA pavēstīja būvnieku "B.S.L. Infra" pārstāvji.

No otrdienas, 15.novembra, satiksme tiks pārslēgta no esošā P133 autoceļa, kas līdz šim veda autovadītājus līdz lidostai, uz jau...

Apskatāma Rīdzenieka fotogrāfija - Latvijas valsts pasludināšana 18.11.1918.

Rīgas vēstures un kuģniecības muzejā (RVKM) no šodienas līdz 20.novembrim apskatāma Viļa Rīdzenieka lielformāta fotogrāfija "Latvijas valsts pasludināšana 1918.gada 18.novembrī", aģentūru LETA informēja RVKM pārstāve Ingrīda Lukašēviča.

Viņa norāda, ka ...



Komentāri