lv
N4E7rLlBXMzUUpLnv86yGk1FufhKB3l3S0XM8QGX
132762

Ukraina paziņo jaunākos datus par Krievijas dzīvā spēka zaudējumiem

Ukraina paziņo jaunākos datus par Krievijas dzīvā spēka zaudējumiem

Krievijas karaspēka dzīvā spēka zaudējumi Ukrainā līdz trešdienas rītam sasnieguši 77 950 karavīrus, ziņo Ukrainas armijas ģenerālštābs.

Diennakts laikā iznīcināti 780 iebrucēji.

Kopš atkārtotā iebrukuma sākuma 24.februārī krievi zaudējuši 2801 tanku, 5666 bruņutransportierus, 1802 lielgabalus, 393 daudzlādiņu reaktīvās iekārtas, 205 zenītartilērijas iekārtas, 278 lidmašīnas, 260 helikopterus, 1483 bezpilota lidaparātus, 399 spārnotās raķetes, 4227 automobiļus un autocisternas, 16 kuģus un ātrlaivas, kā arī 159 specializētās tehnikas vienības.

Krievijas zaudējumu apmērs tiek precizēts, jo informācijas ieguvi traucē karadarbība.

Kāda Latvijā ir vistas gaļas kvalitāte? Jautājam speciālistam

Atminos laikus, kad veikalā pirktās vistas bija ar zilu nokrāsu. Tikai retā kautā klukste bija tīri balta. Tagad visas veikalā nopērkamās vistas ir kā nule no kosmētikas salona iznākušas. Man patiesi gribas zināt, vai ar antibiotikām sašpricētu un ar ī...

Talsu novadu vadīs bijusī Rojas novada domes priekšsēdētāja Kārkliņa

Par Talsu novada domes priekšsēdētāju trešdien ievēlēta bijusī Rojas novada domes priekšsēdētāja bezpartejiskā Eva Kārkliņa.

Par viņu nobalsoja 16 deputāti. Balsošanā nepiedalījās Nacionālās apvienības deputāti Gaidis Bērziņš un Andis Āboliņš. Bijusī do...

Sergejs Šoigu devis pavēli Krievijas karaspēkam atstāt Hersonu

Krievijas aizsardzības ministrs Sergejs Šoigu trešdien devis pavēli no Dņepras labā krasta atvilkt karaspēku, kas okupējis daļu Hersonas apgabala, ziņo krievu mediji.

Ukrainā karojošā Krievijas karaspēka pavēlnieks ģenerālis Sergejs Surovikins piedāvāji...



Komentāri