lv
u8lA8hDl5hMTcDTYdqUh5f17JoR4k1sFS0PhSB0n
132736

Vīru kopa Vilki ar koncertu atzīmēs 30 gadu jubileju

Vīru kopa Vilki ar koncertu atzīmēs 30 gadu jubileju

Rīgas Latviešu biedrības nama Lielajā zālē šodien plkst.19 notiks vīru kopas "Vilki" koncerts, ar kuru apvienība atzīmēs 30 gadu jubileju, aģentūru LETA informēja vīru kopas pārstāvji.

Koncerta laikā skanēs gan zināmas, gan arī mazāk dzirdētas un jaunas dziesmas no "Vilku" repertuāra, kā arī tiks demonstrēti "Vilku" veidoti videoklipi.

Vīru kopas "Vilki" repertuārā ir latviešu karavīru dziesmas no vissenākajiem laikiem līdz mūsdienām. Vīru kopas "Vilki" "celma ansamblis" - Jukuma Vācieša Engures folkloras kopa, tika radīts jau 1980.gada maijā, bet vārdu "Vilki" pieņēma 1992.gada 5.novembrī.

Savas pastāvēšanas laikā "Vilki" izdevuši 13 mūzikas albumus un snieguši ap 2000 koncertu Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Beļģijā, Šveicē, Īrijā, Vācijā, Norvēģijā, Gruzijā, Azerbaidžānā, Indijā, ASV, Kanādā, Austrālijā.

Apeirons dalīsies pieredzē par vides pieejamību Rīgā

Šodien notiks diskusija "Vides pieejamība Rīgā - mīti un realitāte", kurā Invalīdu un viņu draugu biedrība "Apeirons" dalīsies pieredzē par problēmsituācijām pilsētā un to, kā tās būtu iespējams uzlabot, lai Rīga kļūtu pieejama visiem, aģentūru LETA in...

Sejā ierakstītā diagnoze jeb Par ko liecina sejas ādas tonis?

Sejas ādas krāsa var pastāstīt par daudz ko. Bieži vien slimības un dzīvesveids maina sejas nokrāsu. Ko var secināt par sejas krāsas maiņu un kā atgūt veselību? Skaidrību ievieš eksperts – kosmetologs, dermatologs, lāzerterapeits Dr. Čarikovs.

Bāla nokr...

Ceturtdienas rītā daudzviet līst

Mārtiņdienas rītā daudzviet Latvijā līst, liecina meteoroloģiskā informācija.

Latgalē, Sēlijā un Ziemeļkurzemē nav būtisku nokrišņu. Debesis pārsvarā apmākušās. Daudzviet ir dūmaka, dažviet Vidzemē un Latgalē - migla.

Pūš lēns dienvidu, dienvidrietumu v...



Komentāri