lv
GwFdC2pZ8Nj24fwRc2gKUt78J7i1ShTaKi6vPnON
132697

Auksts kļūs straujāk nekā prognozēts iepriekš - nākamnedēļ var sākties ziema

Auksts kļūs straujāk  nekā prognozēts iepriekš - nākamnedēļ var sākties ziema

Nākamnedēļ gaidāmais gaisa temperatūras kritums Latvijā var būt straujāks nekā prognozēts iepriekš - iespējama meteoroloģiskās ziemas iestāšanās, liecina jaunākās laika prognozes.

Līdz svētdienai, 13.novembrim, Latvijā saglabāsies rekordaugsta gaisa temperatūra, nākamās nedēļas sākumā tā prognozēta starp nulli un +10 grādiem, bet nedēļas otrajā pusē visā valstī, izņemot Kolkasragu, diennakts vidējā gaisa temperatūra var noslīdēt zem nulles.

Meteoroloģiskā ziema iestājas, ja piecas diennaktis pēc kārtas vidējā gaisa temperatūra ir zemāka par nulle grādiem, un tās sākums ir pirmā no šīm dienām.

Atbilstoši pašreizējai "Global Forecast System" prognozei 18.novembrī Latvijā gaidāms skaidrs laiks, pūtīs lēns līdz mērens austrumu, dienvidaustrumu vējš, gaisa temperatūra no rīta un vakarā būs 0..-5 grādi, dienas vidū -1..+2 grādi.

Latvijā galvenokārt prognozēts neliels kailsals, bet dažos Austrumeiropas rajonos, kur prognozēta sniega sega, sals var sasniegt 20 grādus.

Vāc parakstus par aizliegumu smēķēt dzīvoklī, ja tas traucē kaimiņiem

Sabiedrības iniciatīvu portālā "Manabalss.lv" sākta parakstu vākšana par aizliegumu smēķēt dzīvoklī, ja tas traucē kaimiņiem.

Kā iniciatīvas pārstāvis norādīts Matīss Ķeķers. Viņš skaidro, ka, lai gan viņa ģimenē neviens nesmēķē, kaimiņa dēļ jau trešo g...

Saskaņas kongress rudens nogalē tomēr nenotiks. Kāds ir iemesls?

Pirms kongresa organizēšanas partija "Saskaņa" pārskaitīs biedrus.

Kā pastāstīja ilggadējais "Saskaņas" līderis Jānis Urbanovičs, lai arī bija iecerēts partijas kongresu rīkot rudens nogalē, atsevišķi partijas biedri izteikuši vēlmi veikt visu partijas ...

Rīgas mikrorajonos dzīvokļu cenas saruka par 2%

Rīgas mikrorajonos sērijveida dzīvokļu cenās oktobrī notika vērā ņemamas izmaiņas - mēneša laikā sērijveida dzīvokļu vidējā cena pazeminājās par 2%, bet, salīdzinot ar 2022.gada sākumu, dzīvokļu cenas oktobrī bija par 3% augstākas, teikts nekustamo īpa...



Komentāri