lv
vx9zDV6iqGqo90IKNqS3nXRSUYpdfU1XCPi2B7zN
132691

Cenas pārsteidz: tirdzniecībā jau pieejamas biļetes uz PČ hokejā

Cenas pārsteidz: tirdzniecībā jau pieejamas biļetes uz PČ hokejā

No šodienas, 10.novembra, publiskajā tirdzniecībā pieejamas dienas biļetes uz nākamā gada pasaules čempionātu hokejā, ziņo turnīra organizatoriskā komiteja.

Tiek vēstīts, ka jebkurš līdzjutējs var iegādāties dienas biļetes uz visām B apakšgrupas spēlēm un diviem ceturtdaļfināliem, kuri tiks aizvadīti Rīgā.

Dienas biļešu tirdzniecība turpināsies līdz nākamā gada sākumam. Biļetes uz atsevišķām spēlēm varēs iegādāties februārī.

Līdz 4.novembrim biļetes uz mačiem Rīgā varēja iegādāties, piedaloties biļešu izlozē. Tagad šis periods ir oficiāli noslēdzies.

Pagaidām lētāko kategoriju biļetes vēl nav pieejamas, bet lētākā dienas biļete ar Latvijas izlases līdzdalību maksā 140 eiro, liecina oficiālajā biļešu tirdzniecības mājaslapā pieejamā informācija.

Tamperē, Somijā, biļešu izlozes un iegādes periods turpināsies līdz 11. novembrim. Publiskā tirdzniecība uz mačiem Tamperē startēs 21.novembrī.

2023.gada pasaules čempionāts hokejā norisināsies no 2023.gada 12.līdz 28.maijam Latvijas galvaspilsētā Rīgā un Somijas pilsētā Tamperē.

Baidens: Ir vērts papētīt Īlona Maska sadarbību ar citām valstīm

ASV prezidents Džo Baidens trešdien paziņoja, ka "ir vērts papētīt" uzņēmēja Īlona Maska sakarus ar ārvalstīm, jo ir jautājumi par Saūda Arābijas iegūtu daļu sociālajā tīklā "Twitter" pēc tā nonākšanas Maska īpašumā.

"Es domāju, ka ir vērts papētīt Īlo...

Krievija piedraud Latvijai ar atbildes soļiem par monumentu demontāžu

Krievijas Ārlietu ministrija izsaukusi Latvijas vēstnieku Māri Riekstiņu, lai izteiktu protestu par komunistiskās okupācijas režīmu slavinošo pieminekļu demontāžu un "prettiesiskajām darbībām pret Krievijas īpašumu," ceturtdien ziņo aģentūra "Interfax"...

NA un JV: Koalīciju bez AS no jaunā Saeimas sasaukuma izveidot nevar

Partiju apvienību Nacionālā apvienība (NA) un "Jaunā vienotība" (JV) pārstāvju vidū ir vienprātība, ka no jaunā 14.Saeimas sasaukuma nav iespējams izveidot tādu koalīciju, kurā nebūtu visas trīs līdz šim valdības veidošanā iesaistītās partijas - NA, JV...



Komentāri