lv
YIv0BEdHqMzY9uhqBXGXr1PO9f6LRt6Lu1uNUmaV
132678

Arno Jundze: Neceriet uz neko labu! Neviens ne par ko nekad neatbildēs

Arno Jundze: Neceriet uz neko labu! Neviens ne par ko nekad neatbildēs

Skumjās pārdomās, vērojot valdības tapšanas gaitu, dalījies Rakstnieku savienības priekšsēdētājs Arno Jundze.

"Vakar pēc ilgiem laikiem paskatījos Dombura šovu. Apstiprinājās manas nelāgās priekšnojautas par nākotnē sagaidāmo," sociālajā tīklā Facebook raksta Jundze.

"Trijos teikumos iespiesta perspektīva ir šāda. Kamēr kultūras cilvēki FB ecējas par to, kurš labāk - Jaunā vienotība, par ko paši balsoja, vai Apvienotais saraksts, tikmēr gan vieniem, gan otriem kultūra nav prioritāte, bet absolūta nulle. Neceriet uz neko labu! Esam situācijā, kad neviens ne par ko nekad neatbildēs, jo kolektīvā atbildība, par ko jau esmu atklausījies kopš Brežņeva laikiem, parasti ir visaugstākā un visprogresīvākā bezatbildības forma.

Ārpus šiem trim teikumiem. Par mūsu valsts līmeni liecina fakts, ka globālā apdraudējuma laikā tiek plānots slēgt ugunsdzēsēju depo, jo tiem vienkārši nav līdzekļu un tehnikas. Te jau nav vajadzīgs kaut kas ļaunāks. Pietiks ar sausu vējainu pavasari un latviešu nacionālo sportu - kūlas dedzināsanu.

Lai mums visiem labi klājas. Par spīti visam!"

Kariņš gatavs vēl runāt, lai saņemtu AS atbildi par atbildības jomu sadalījumu

"Jaunās vienotības" (JV) līderis, Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) neskaidrību gadījumā ir gatavs vēl tikties ar "Apvienoto sarakstu" (AS), tajā skaitā trīspusējās sarunās ar Nacionālās apvienības (NA) dalību, lai saņemtu AS atbildi par atbild...

Aicina skolēnus piedalīties interneta lietotprasmes konkursā

Lai veicinātu bērnu un jauniešu izpratni par drošību interneta vidē, rosinot drošu un efektīvu interneta izmantošanas iemaņu veidošanu, kā arī rodot izpratni par kibermobinga riskiem, sekām un palīdzības iespējām, Valsts bērnu tiesību aizsardzības insp...

Trešdien Latvijā reģistrēti 449 Covid-19 gadījumi; 3 mirušie

Aizvadītajā diennaktī Latvijā kopumā reģistrēti 449 jauni inficēšanās ar Covid-19 gadījumi un saņemta informācija par trīs ar šo vīrusu inficēto pacientu nāvi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotie dati.

Kopumā diennakts laikā...



Komentāri