lv
mMuV547Xb2CfN9MyfSyn5eM7TY4rWyS5c1nQlOki
132662

Lāčplēša dienā Avotu ielā aicina iedegt svecītes

Lāčplēša dienā Avotu ielā aicina iedegt svecītes

Atzīmējot Lāčplēša dienu, 11.novembrī iedegs svecītes Avotu ielas garumā, sākot no Lāčplēša un Avotu ielas krustojuma līdz Grīziņkalna parkam.

Rīdzinieki ir aicināti novietot svecītes no plkst.18.30 ietvju ārējās malās un nenovietot tās autobusu pieturu tuvumā vai šauros ielas posmos.

Avotu apkaimes biedrība ir nevalstiska bezpeļņas organizācija, kura dibināta ar mērķi apvienot un saliedēt Avotu apkaimes iedzīvotājus un apkaimē strādājošos uzņēmumus, kā arī identificēt apkaimes iedzīvotāju problēmas un veicināt Avotu apkaimi kā zaļu, sociāli iekļaujošu un drošu visiem rīdziniekiem un pilsētas viesiem.

Avotu apkaime atrodas Rīgas vēsturiskajā centra dienvidaustrumu daļā, kādreizējajā Maskavas forštatē, un to ieskauj Artilērijas, Krāsotāju, Lienes, Avotu, Deglava iela, Dzelzceļa loks, Dzelzceļš, Dzirnavu iela un Aleksandra Čaka iela.

Rīgā digitalizēti dati par 800 000 apbedītu personu

Šoruden pēc Rīgas domes Mājokļu un vides departamenta pasūtījuma pabeigts darbs pie Pļavnieku, Bolderājas un Jaunciema kapsētu datu sakārtošanas un datu digitalizēšanas, apkopojot informāciju par vairāk nekā 310 000 apbedītu personu, informēja Rīgas do...

Nesauciet viņu vairs par Lopesu!

Pēc saderināšanās atsaukšanas 2004. gadā Dženifera Lopesa un Bens Afleks 2021. gada aprīlī atkal atjaunoja savas romantiskās attiecības, un pēc gada - 2022. gada jūnijā Lasvegasā klusā ceremonijā nosvinēja kāzas.

Drīz pēc tam superzvaigzne paziņoja, ka ...

Rinkēvičs: Valdības veidošanas sarunās jāmeklē risinājums, kā pārcirst "Gordija mezglu"

Valdības veidošanas sarunu dalībniekiem jāmeklē risinājums, kas ļaus pārcirst izveidojušos "Gordija mezglu" un visām trīs partijām ļaus saglabāt cieņu, ceturtdien LTV raidījumā "Šodienas jautājums" sacīja ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (JV).

Ministr...



Komentāri