lv
LibjvbwZTHaHmvDJUJkKFlCSqCQMjyAxJJn3Mmec
132648

Latvijā vizītē ieradīsies Ziemeļmaķedonijas ārlietu ministrs

Latvijā vizītē ieradīsies Ziemeļmaķedonijas ārlietu ministrs

Ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (JV) šodien uzņems Ziemeļmaķedonijas ārlietu ministru Bujaru Osmani, kurš Latvijā ieradīsies darba vizītē, aģentūru LETA informēja Ārlietu ministrijā (ĀM).

Paredzēts, ka amatpersonas pārrunās Latvijas un Ziemeļmaķedonijas divpusējās attiecības, Ziemeļmaķedonijas un pārējo Rietumbalkānu valstu integrāciju Eiropas Savienībā, drošības situāciju Eiropā, kā arī citas starptautiskās aktualitātes.

Vizītes laikā tiks parakstīts saprašanās memorands par sadarbību starp ĀM un Ziemeļmaķedonijas Ārlietu ministriju, kā arī notiks abu ārlietu ministru kopīgā preses konference, kas plkst.15.15 noritēs ĀM.

Ziemeļmaķedonijas ārlietu ministram plānota tikšanās ar Saeimas Ārlietu komisijas priekšsēdētāju Rihardu Kolu (NA) un Ādažu militārās bāzes apmeklējums.

Iesvētīs Dienvidkurzemes novada karogu

Šodien plkst.12 Grobiņas evaņģēliski luteriskajā baznīcā notiks jaunā Dienvidkurzemes novada karoga iesvētīšana, aģentūru LETA informēja pašvaldībā.

Dienvidkurzemes novada karogam ir taisnstūra forma, tā pamatā ir simboli, kas ietverti Dienvidkurzemes n...

Piektdienas rītā gaisa temperatūra Kurzemē sasniedz 12 grādus

Agrā piektdienas rītā gaisa temperatūra Latvijā ir +7..+10 grādi, Kurzemē līdz +12 grādiem, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Temperatūra tuvojas jauniem siltuma rekordiem. Ceturtdien deviņās novērojumu stacijās tika pārs...

AT novembra beigās skatīs divu policistu krimināllietu par kukuļa pieprasīšanu un pieņemšanu no ārzemnieka

Krimināllietu, kurā par kukuļa pieprasīšanu un pieņemšanu no ārzemnieka apsūdzēti divi policisti, Augstākā tiesa (AT) rakstveida procesā skatīs 30.novembrī, liecina ieraksts tiesu kalendārā.

Iekšējās drošības birojs, neminot vārdus, iepriekš ziņoja, ka ...



Komentāri