lv
FYBvYqyTNEMXsTreDmtvOr5pgSIj9JCOyZYfudI5
132599

Par krāpšanas mēģinājumu apsūdz divas privātpersonas; par bezdarbību – notāri

Par krāpšanas mēģinājumu apsūdz divas privātpersonas; par bezdarbību – notāri
Šī gada oktobrī Rīgas tiesas apgabala prokuratūra Rīgas pilsētas tiesai nosūtīja krimināllietu, kurā apsūdzētas divas privātpersonas par to, ka viņas kopā ar citu cilvēku, pret kuru kriminālprocess izdalīts atsevišķā lietvedībā, izdarīja krāpšanas 30 000 eiro apmērā mēģinājumu. Krimināllietā par bezdarbību apsūdzēta arī zvērināta notāre, portāls "Delfi" uzzināja prokuratūrā.
Valsts drošības dienests arī Bartaševiču uzaicinājis ierasties uz paskaidrojumu sniegšanu
Saistībā ar nesenajiem publiskajiem izteikumiem Valsts drošības dienests (VDD) uzaicinājis arī Rēzeknes domes priekšsēdētāju Aleksandru Bartaševiču ("Saskaņa") ierasties uz paskaidrojumu sniegšanu, aģentūra LETA uzzināja VDD.
Japānas WRC posma vadībā izvirzās Evanss; pirmo pilno rallija dienu piepilda avārija un sadedzis auto
Pārsista riepa, avārija un sadegusi automašīna – šādi atgadījumi piepildīja notikumiem bagāto pirmo pilno pasaules rallija čempionāta (WRC) Japānas posma dienu, pēc kuras līderis ir britu rallija braucējs Elfins Evanss ("Toyota Gazoo Racing").
Par mēģinājumu izdarīt krāpšanu lielā apmērā un amatpersonas bezdarbību apsūdzētas trīs personas
Prokuratūra nodevusi Rīgas pilsētas tiesai krimināllietu par mēģinājumu organizētā grupā izdarīt krāpšanu lielā apmērā un valsts amatpersonas bezdarbību, informēja prokuratūrā.


Komentāri