lv
WSco0xPiFxwOn0BS0HtKus4C3KkGQmDW0nifnGQ4
132196

Dzimumu līdztiesība – iespēja uzņēmējdarbības izaugsmei?

Dzimumu līdztiesība – iespēja uzņēmējdarbības izaugsmei?
Korporatīvā sociālā atbildība gūst arvien lielāku atbalstu gan uzņēmēju, gan patērētāju vidū. Taču uzņēmējdarbības pamatā ir peļņa – kā tad būt sociāli atbildīgam uzņēmumam, bet joprojām gūt peļņu, būt sociāli atbildīgam pilsonim un būt nodarbinātam? Sabiedrības integrācijas fonds aicina studentus, darba devējus, personāldaļu speciālistus un citus interesentus uz ekspertu diskusiju "Dzimumu līdztiesība – iespēja uzņēmējdarbības izaugsmei?", kas notiks 15. novembrī plkst. 16.00, Sabiedrības integrācijas fonda Facebook lapā un delfi.lv tiešraižu sadaļā Diskusijā meklēs atbildes uz jautājumiem par sociālo atbildību, peļņu un dzimumu līdztiesību sabiedrībā.
Spriedze republikāņu nometnē: Tramps kritizē Desantisu par lojalitātes trūkumu
Donalds Tramps jau otro reizi šajā nedēļā veltījis kritiskus vārdus Floridas gubernatoram Ronam Desantisam, pieaugot spriedzei starp abiem republikāņiem, kuri, visticamāk, cīnīsies par partijas nomināciju uz 2024. gada ASV prezidenta vēlēšanām, ziņo br...
VDD arī Bartaševiču uzaicinājis skaidrot savus izteikumus
Saistībā ar nesenajiem publiskajiem izteikumiem Valsts drošības dienests (VDD) uzaicinājis arī Rēzeknes domes priekšsēdētāju Aleksandru Bartaševiču (S) ierasties uz paskaidrojumu sniegšanu, informēja VDD.
Muižniece un Feldmans atstāj 'Konservatīvo' valdi
Izglītības un zinātnes ministre Anita Muižniece un bijušais Saeimas deputāts Krišjānis Feldmans atstājuši partijas "Konservatīvie" valdi.


Komentāri