lv
QbsiFIZkl4t5xK53AlY4yc41xDnPClvhzQZ9cZJP
1319327

Latvijas tirgotāju dienas - pirmo reizi notiks Valmierā jau maijā

Latvijas tirgotāju dienas - pirmo reizi notiks Valmierā jau maijā

12. un 13. maijā Valmierā, Valmieras Olimpiskajā centrā pirmo reizi norisināsies vērienīgs pasākums “Latvijas tirgotāju dienas”, kurā piedalīsies visdažādāko nozaru pārstāvji – ražošanas uzņēmumi, tirgotāji, amatnieki, kā arī izglītības iestādes un pašvaldības.

Valmieras Olimpiskā centra sporta spēļu kompleksa ēka uz divām dienām pārtaps izstāžu zālē, kur būs iespējams ielūkoties auto pasaulē, kā arī iepazīties ar vietējā un ārvalstu tūrisma piedāvājumu un jaunākajām aktualitātēm izglītībā.

Olimpiskā centra stāvlaukumos savu produkciju valmieriešiem un pilsētas viesiem piedāvās amatnieki un mājražotāji, darbosies Tirgotāju dienu Street Food zona, kā arī plaša atrakciju zona bērniem. Atsevišķa tirdzniecības zona būs paredzēta mājai un dārzam un stādu tirgotājiem.

Pieteikšanās “Latvijas tirgotāju dienām” jau sākusies! Izstādes organizatori aicina uzņēmējus un mājražotājus piedalīties un pieteikt savu dalību pasākumā. Uzzini vairāk par “Latvijas tirgotāju dienām” apmeklējot vietni www.tirgotajudienas.lv.

Tiesa atceļ pret airBaltic vērsto pagaidu aizsardzību

Ekonomisko lietu tiesa, pēc "airBaltic" lūguma, ir atcēlusi pagaidu aizsardzību, ko iepriekš pēc SIA "Rem Pro" lūguma bija noteikusi Rīgas pilsētas tiesa, informēja tiesa.

Starp "airBaltic" un "Rem Pro" bija noslēgts projektēšanas un autoruzraudzības lī...

Ir ar ko palielīties!? IZM: Nākamgad zinātnieku algas izmaksās laicīgi

Nākamgad zinātnieku algas izmaksās laicīgi, jo procesa revidents ir atlasīts jau šogad, informēja Izglītības un zinātnes ministrija (IZM).

IZM norāda, ka Ministru kabineta noteikumi paredz, ka IZM finansējumu piešķir uz auditēto datu pamata. Tā kā pirma...

Jauns pašmāju un ukraiņu kopražojums - seriāls «Dzelzs nervi» (VIDEO)

Dramēdijas formā veidotais vietējais seriāls “Dzelzs nervi”, ko radījusi Latvijas un Ukrainas radošā komanda, pie skatītājiem izklaides platformā Tet TV+ nonāks jau 6. martā, informē Tet sabiedrisko attiecību un korporatīvās komunikācijas vadītāja Laur...



Komentāri