lv
HblTkOR6dkwJGtD0fjYUduCX8BAIQi4vzSeJCGuy
1318961

Dzert, braukt un šķirties no auto joprojām ir moderni

Dzert, braukt un šķirties no auto joprojām ir moderni

Par braukšanu dzērumā svētdien no transportlīdzekļa atvadījies viens autovadītājs, no četriem piedzīta auto vērtība, informē Valsts policija.

Svētdien Latvijā reģistrēts kopumā 91 ceļu satiksmes negadījums, astoņos no kuriem bijuši kopumā arī 10 desmit cietušie.

Tikmēr par dažādiem ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem aizvadītajā diennaktī sākti 449 administratīvie pārkāpumi. Apmēram ceturtdaļa no tiem saistīta ar pārāk ātru braukšanu, bet trīs - ar agresīvu braukšanu.

Uz Latvijas ceļiem vakar pieķerti kopumā desmit autovadītāji, kuri pie transportlīdzekļa stūres sēdušies alkohola reibumā. Pieci no tiem braukuši pie stūres, esot mazāk nekā 1,5 promiļu reibumā, līdz ar to viņiem piemērots administratīvais sods.

Taču vēl pieci šoferi par braukšanu vismaz 1,5 promiļu reibumā tikuši pie kriminālprocesa, turklāt vienam no viņiem konfiscēts automobilis, bet no pārējiem četriem tiks piedzīta auto vērtība.

Raženi! No četru Latvijā lielāko banku klientiem janvārī izkrāpti 965 400 eiro

Šogad janvārī no četru Latvijā lielāko banku klientiem izkrāpti līdzekļi 965 377 eiro apmērā, pavēstīja Finanšu ozares asociācijā.

Tostarp 497 632 eiro pretlikumīgi iegūti 246 telefonkrāpšanas gadījumos, bet 387 360 eiro no cilvēkiem iegūti 247 investī...

Kārlis Mendziņš: Pēdējie ceļa vārdi benzīnam un dīzelim. Ko darīt Latvijai?
Šobrīd viens no karstākajiem tematiem transporta nozarē neapšaubāmi ir Eiropas Savienības pieņemtais lēmums no 2035. gada aizliegt tirgot jaunas iekšdedzes dzinēja automašīnas. Vieni raugās uz jaunpieņemtajiem grozījumiem kā cerības staru klimatneitral...
Pudāns: Sieviešu dalībai VAD jābūt brīvprātīgai

Jaunais Zemessardzes komandieris Kaspars Pudāns atbalsta noteikto, ka sieviešu dalība Valsts aizsardzības dienestā (VAD) būs brīvprātīga.

Pudāns intervijā TV3 raidījumam "900 sekundes" norādīja, ka brīvprātības princips attiecībā uz VAD ir atbalstāms. V...



Komentāri