lv
Z8d9KzvFxtCMrGdm7SdgM387mtm78GSvbDMq5apB
131604

Šausmas Eiropas sirdī! Uzbrukumā ar nazi Briselē ceturtdien nogalināts policists

Šausmas Eiropas sirdī! Uzbrukumā ar nazi Briselē ceturtdien nogalināts policists

Briselē ceturtdien kāds vīrietis sarīkoja uzbrukumu ar nazi, nogalinot vienu Beļģijas policistu un vēl vienu ievainojot, paziņoja varas iestādes. Amatpersonas vēl izmeklē uzbrucēja motīvus.

Ziņu avots tiesu aprindās pavēstīja, ka pastāv "aizdomas" par terorismu kā šī uzbrukuma iemeslu, tomēr izmeklētāji vēl nav savākuši pierādījumus, lai to pamatotu.

Vietējie mediji ziņoja, ka uzbrucējs sadūra divus policistus rajonā pie Ziemeļu dzelzceļa stacijas (Gare du Nord), pirms cita policijas patruļa viņu sašāva kājās un vēderā.

Viens no policistiem tika sadurts kaklā un nomira no ievainojumiem, bet otrs cietušais policists un uzbrucējs tika hospitalizēti.

"Mūsu policisti katru dienu riskē ar dzīvību, lai nodrošinātu mūsu pilsoņu drošību. Šodienas drāma to atkal pierāda," tviterī paziņoja Beļģijas premjerministrs Aleksanders de Kro.

"Manas domas ir ar mirušā policista ģimeni un draugiem. Es patiesi ceru, ka viņa hospitalizētajam kolēģim klāsies labi."

Kairišs neizpratnē, kāpēc Latvijā augstos valsts amatos sēž Latvijas nīdēji

Režisoru Viesturu Kairišu satrauc necenšanās atbrīvoties no "pretvalstiskiem elementiem", kuri Latvijā ieņem augstus un atbildīgus amatus valsts pārvaldē un pašvaldībās.

Intervijā TV3 raidījumā "900 sekundes" kā piemēri tika minēti Daugavpils mērs Andre...

Virtuālā realitāte 'salauzīs' redzi? Kā 'Campus' piedalījās LU optometrijas eksperimentā
"Hmm. Redzes pārbaude par ļaunu nenāks – tāpat biju ieplānojis drīzumā atkal pārbaudīt, ko manām acīm nodarījis kārtējais gads pie monitoriem un telefoniem," es nodomāju, kad Latvijas Universitātes (LU) vietnē ieraudzīju aicinājumu piedalīties eksperim...
Ceturtdien avārijās Rīgā cietuši 17 cilvēki
Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 75 ceļu satiksmes negadījumi, tajos cietuši 18 cilvēki, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā (VP).


Komentāri