lv
EYNivVesg4AlqneMyzbipNAxdQiu4jbDIvXonx87
131584

Latvijas skeletona krahs – kā labot situāciju, kurš uzņemsies atbildību?

Latvijas skeletona krahs – kā labot situāciju, kurš uzņemsies atbildību?
Līdz ar Martina Dukura karjeras noslēgumu Latvija strauji zaudē skeletona lielvalsts statusu. Skeletoniste Dārta Zunte izvēlējusies turpmāk pārstāvēt Igauniju, bet Endija Tērauda - izlaist nākamo sezonu. Vai tiešām sporta veids piedzīvo krahu un ko lietas labā darīs jaunais Latvijas Bobsleja un skeletona federācijas prezidents Ansis Zeltiņš? Par to Uldis Strautmanis raidījumā "Aizmugure" runā ar Zeltiņu un Latvijas skeletona pamatlicēju, skeletona treneri Daini Dukuru.
Brīvdienas būs neparasti siltas, nākamnedēļ gaidāms sniegs
Līdzīgi kā nedēļas beigās, arī brīvdienās gaidāms silts un vējains laiks. Jaunnedēļ valsts teritorijā ieplūdīs auksts gaiss, līdz ar to termometra stabiņš bieži noslīdēs zem 0 grādu atzīmes, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.
Ceļā starp Rīgu un Liepāju: Sezonas finišā intriga futbola virslīgas čempionu trofejas gaitās
Līdz pēdējai kārtai saglabājusies intriga cīņā par čempionu titulu Latvijas virslīgā, labākas izredzes paturot "Valmiera" FC futbolistiem, bet cerības nav zudušas arī "Riga" FC. Turnīra rīkotāji ar čempionu kausu tādēļ notikumu attīstībai pēdējās spēlē...
Vēl joprojām neskaidrs spēku samērs ASV Kongresā
Arī divas dienas pēc tā dēvētajām vidustermiņa vēlēšanām nav izdevies noskaidrot spēku samēru Amerikas Savienoto Valstu (ASV) parlamenta abās palātās. Neliels pārsvars ir republikāņiem, taču tas vēl nenozīmē opozīcijas uzvaru.


Komentāri