lv
cHSFwo1qk1mY01s5WNbkeMZ0SjbUmkkA2T7tk4kr
1303040

Notiks labdarības koncerts «Veltījums Ukrainai!»

Notiks labdarības koncerts «Veltījums Ukrainai!»

Atjaunotā Rīgas cirka arēnā šodien plkst.21 notiks labdarības koncerts "Veltījums Ukrainai", iezīmējot gadu Ukrainas cīņai ar agresorvalsti Krieviju par savas valsts neatkarību un brīvību, aģentūru LETA informēja fonda pārstāve Signe Nīgale.

Koncertu tiešraidē translēs arī Latvijas Televīzija un Latvijas Radio 2.

Koncertā piedalīsies vairāk nekā 100 mūziķi un mākslinieki, tai skaitā ukraiņu dziedātājs un mūziķis Ivans Dorns, "Shipsea", Intars Busulis, "Abonementa orķestris", "GG Choir", Raimonds Tiguls, Vestards Šimkus, Kaspars Zemītis, Daumants Kalniņš, "Latvian Voices", "Dagamba", "The Sound Poets", Staņislavs Judins un Asnate Rancāne, "Tautumeitas", "Carnival Youth", "Goran Gora", "Iļģi", Rīgas Tehniskās universitātes vīru koris "Gaudeamus", grupa "Pērkons" un citi.

Labdarības koncerta laikā tiks īstenota ziedojumu kampaņa "Bez tevis nav uzvaras", lai nodrošinātu 500 000 eiro lielu ziedojumu Ukrainas aizsardzības spēku stiprināšanai.

Sadarbībā ar "Ziedot.lv" koncerta laikā ikviens skatītājs varēs ziedot Ukrainai, zvanot pa maksas tālruni. Koncerta galvenais mērķis ir vākt ziedojumus atbalstam Ukrainai, pērkot biļeti uz koncertu vai uzņēmumiem veicot lielāku ziedojumu un pretī saņemot koncerta ielūgumus.

Finanšu izlūkošanas dienests pērn saņēmis 281 aizdomīgu darījumu ziņojumu

Finanšu izlūkošanas dienests (FID) pagājušā gadā ir saņēmis 281 aizdomīgu darījumu ziņojumu par Eiropas Savienības (ES) ieviesto sankciju apiešanu, intervijā aģentūrai LETA sacīja FID priekšnieka pienākumu izpildītājs Toms Platacis.

Tostarp visbiežāk zi...

Aprit gads kopš Krievijas sāktā plašā iebrukuma Ukrainā

Piektdien aprit gads, kopš Krievija, turpinot jau 2014.gadā sākto agresiju, sāka plašu, pilna apmēra militāru iebrukumu Ukrainā.

Karu pēc Krievijas prezidenta Vladimira Putina pavēles sāka Krievijas armija, kas kopš 2021.gada marta lielā skaitā bija izv...

Latvijas iedzīvotāji un uzņēmumi Ukrainai saziedojuši 38 miljonus eiro

Kopš Krievijas iebrukuma Ukrainā Latvijas iedzīvotāji un uzņēmumi Ukrainas atbalstam ir saziedojuši 38 miljonus eiro, informēja "Ziedot.lv" komunikācijas vadītāja Ilze Ošāne.

Pēc viņas paustā, šos ziedojumus veido naudas un tehnikas ziedojumi, lai snieg...



Komentāri