lv
xIPOuhsAZXxx0UzlQZ2Q44Dq4I6ostW2Uo7xNi1m
1301281

Aprīlī varētu sākt tirgot biļetes uz Dziesmu un Deju svētkiem

Aprīlī varētu sākt tirgot biļetes uz Dziesmu un Deju svētkiem

Aprīlī varētu uzsākt biļešu tirdzniecību uz XXVII Vispārējo latviešu Dziesmu un XVII Deju svētkiem, pastāstīja Latvijas Nacionālā kultūras centra (LNKC) pārstāve Linda Ertmane.

Viņa norāda, ka 27.februārī noslēgsies biļešu tirgotāja iepirkums. Termiņš tika pagarināts, jo viens no pretendentiem bija iesniedzis sūdzību par atsevišķām iepirkuma nolikuma pozīcijām.

Iepirkumu uzraudzības birojs ir atzinis, ka pasūtītājam, LNKC, ir tiesības prasīt nepieciešamos kvalitātes kritērijus, līdz ar to sūdzība tika noraidīta.

Iepriekš pretenzijas pauda SIA "Biļešu serviss". Uzņēmuma padomes priekšsēdētājs Svens Nūtmans norādīja, ka konkursa par Dziesmu un deju svētku biļešu tirdzniecību un biļešu elektronisko kontroli nolikumā ir nosacījumi, kas "var radīt augsni manipulācijām un korupcijai".

XXVII Vispārējie latviešu Dziesmu un XVII Deju svētki Rīgu pieskandinās no 30.jūnija līdz 9.jūlijam, to galvenais akcents būs Dziesmusvētku tradīcijas 150 gadu jubileja. Svētkus organizē LLNKC, kas ir Kultūras ministrijas padotībā esošā valsts iestāde.

Audzēsim zirņus! Latvijas PII saņems zirņu stādu komplektus

Latvijas pirmsskolas izglītības iestādes (PII) līdz 10.martam saņems stādu komplektus zirņu audzēšanai, informē Lauku atbalsta dienesta (LAD).

Kā norāda dienestā, stādu audzēšanas komplekts ir tapis ar mērķi iepazīstināt bērnus ar to, kādas iemaņas un c...

Ratnieks: Maskavas namu Rīgā vajag nacionalizēt

Rīgas vicemērs Edvards Ratnieks (NA/LRA) vērsies Saeimas Nacionālās drošības komisijā ar aicinājumu rast risinājumu, lai nacionalizētu Rīgā esošo "Maskavas namu", informēja Rīgas domes Komunikācijas pārvalde.

Vicemērs pauž pārliecību, ka šāda rīcība ar ...

Arī «alutiņa, vecā brāļa» ražošana pērn palielinājusies

Pērn Latvijā kopumā saražoti 87,279 miljoni litru alus, kas ir par 13,3% vairāk nekā 2021.gadā, liecina Valsts ieņēmumu dienesta (VID) apkopotie akcīzes preču aprites rādītāji.

Pērn Latvijā ievesti 104,598 miljoni litru alus, un tas ir par 18% vairāk ne...



Komentāri