lv
sO6140u4a9E63Xr0j9tFPbHG3bl1h3Bv6sNS6rUT
1299972

Vitas Baļčunaites modes un slaiduma noslēpumi

Vitas Baļčunaites modes un slaiduma noslēpumi

Savā facebook profilā aktrise un pasākumu rīkotāja Vita Baļčunaite atklājusi, ka, ja cilvēks jutīsies labi iekšēji, tad arī liekais svars, kas šobrīd modes pasaulē ir milzīgs apkaunojums, pazudīs kā nebijis... Kā līdz tam nonākt, stāsta Vita?!

Vita Baļčunaite

Kāds Latvijas modes dizaina aroda meistars nesen kādā sapošanas raidījumā atzīmēja, ka sievietei, parādoties cilvēkos, vajagot pie sava tērpa pieskaņot piemērota izmēra “somiņu”, kas palīdzēšot noslēpt lēdijas nepilnības. (Redzēju gan vien raidījuma fragmentu twitterī, - tajā mākslinieks papildus kundzi aicināja nomest vairākus kilogramus liekā svara, kas neesot modernuma paraugs.)

Dāmas (tajā skaitā, kungi un jebkura dzimuma pārstāvji), man ir gana ietilpīga tašiņa! - Savietoju tajā visus mūsu nespodrumus! Tagad varat ar eleganci pārvietoties pa ielu ar jebkura izmēra somiņu vai pat bez. Valstī tagad viss ir kārtībā!

Starpcitu, savu otro augstāko izglītību saņēmu, pabeidzot Latvijas Sporta Pedagoģijas akadēmiju. Kā sporta un izglītības darba speciāliste un profesionāla fitnesa trenere varu jums sacīt, ka trenēties vajag un kustība ir svarīga ikdienas sastāvdaļa, taču ne ar pamatmērķi atbrīvoties no liekā svara (ja vien neesat kāda profesionālā sporta pārstāvis), bet, lai uzlabotu savu pašapziņu, pašsajūtu, mērķtiecīgumu, pieradinātu sevi pie saturīgas disciplīnas, pašpilnveidotos, tādējādi uzlabotu dzīves kvalitāti kopumā, - kā piedeva šim procesam - paātrināsies vielmaiņa un ar laiku, komplektā ar svarīgo sabalansēto pārtiku, kilogrami saruks paši.

Tāpat ļoti būtiska ir garīgā barība, ko apzināti izvēlamies patērēt savas dienas gaitās, sevis pieņemšana, mīlestība. Tas attiecas arī uz jauniešiem, kungiem, jebkura dzimuma pārstāvi. Katrs cilvēks ir unikāls, skaists pa savam. Svarīgi, nevis pārspēt, atdarināt, līdzināties citiem, bet gan pilnveidot savu unikālo patību. Standarti? Kādam patīk kauli, citam sulīgākas aprises, kādam melones, citam puķuzirņi. Vienam simpātiski liekas gari mati, cita fetišs ir kakla zona, kāju pēdas, pat pumpas. Mācieties, pilnveidojieties, taču nepazaudējiet sevi, sekojot pūlim.

Modē ir viss, kas jums piestāv un kas jums pašiem atļauj sajusties saskaņā ar savu būtību. Ja sadarbosieties ar sevi, tad piesaistīsiet tos, kuri pamanīs, novērtēs jūsu unikālo skaistumu. Maskas darinās jūs nelaimīgus, savukārt, drosme būt pašam atraisīs brīvības sajūtu un spēju saskatīt, pieņemt, nevis kritizēt, nopelt citu ceļu mēģinājumus sevis meklējumos un citu šķietami savdabīgos izpausmes veidus. Svarīgākais ir saturs. Katrs esam unikāls un skaists pa savam. Tieši tāpēc pasaule ir dažāda, aizraujoša un neparedzama, ka visi kopā, saskaņā ar dabu, kuras mīlēta daļiņa katrs esam, darinām to daudzveidīgu un krāšņu.

Tiesībsargs: Sliktas pārvaldības cena – drauds tautas veselībai un labklājībai

Labas pārvaldības principa īstenošana nav tikai demokrātiskas, tiesiskas un sociāli atbildīgas valsts pienākums. Tās neievērošana var ne tikai valstij izmaksāt dārgi, bet arī negatīvi ietekmēt iedzīvotāju veselību, drošību un labklājību, informēja vs.l...

Mūrniecei pieprasa publiskot visu armijas pārtikas iepirkuma dokumentāciju

"Šaubu kliedēšanai" iepriekšējā aizsardzības ministra Arta Pabrika (LA) juridiskais padomnieks Valdis Verners aicina patreizējo aizsardzības ministri Ināru Mūrnieci (NA) publiskot visu dokumentāciju par 220 miljonus eiro vērto armijas pārtikas iepirkum...

Grevcovu izslēdz no sešām Saeimas sēdēm. Par ko?

Saeima šodien nolēma deputāti Gloriju Grevcovu (Stabilitātei) izslēgt no dalības nākamajās sešās parlamenta sēdēs par deputātu Ētikas kodeksa pārkāpumu, iformēja vs.lv Saeimā.

Saeimas Kārtības rullis nosaka, ka deputāts, kas izslēgts no Saeimas sēdēm, m...



Komentāri