lv
yqpXUmfxlgvXYIKrIFQejyu9VEsIEHO8TJjEzQlT
1299353

"TTT Rīga" revanšējas un sagādā RSU pirmo neveiksmi Baltijas līgā

"TTT Rīga" revanšējas un sagādā RSU pirmo neveiksmi Baltijas līgā

"TTT Rīga" basketbolistes trešdien "Betsafe" Baltijas Sieviešu basketbola līgas (BSBL) spēlē pārspēja "Rīgas Stradiņa universitāti" (RSU), sagādājot pretiniecēm pirmo neveiksmi turnīrā šosezon.

"TTT Rīga" mājinieču lomā ar rezultātu 86:72 (17:25, 27:23, 26:15, 16:19) pārspēja RSU basketbolistes.

Dekija Koena ar 21 punktu un 16 izcīnītām bumbām zem groziem bija rezultatīvākā "TTT Rīga" spēlētāja, 18 punktus guva Ilze Jākobsone un Kate Vilka, bet vēl 15 punktus un 14 atlēkušās bumbas pievienoja Gunta Baško.

RSU vienībā Māra Mote izcēlās ar 20 punktiem un 15 punktus sakrāja Evelīna Otto.

Citā spēlē "Liepāja"/LSSS savā laukumā ar rezultātu 70:54 (22:15, 15:10, 19:10, 14:19) uzvarēja Šauļu "Vilmeras".

Mājinieču rindās rezultatīvākā ar 19 punktiem bija Enija Ķīvīte, bet Raivita Koreņika pievienoja 16 punktus un 12 bumbas zem groziem. Pretinieces no neveiksmes neglāba Rūta Stiprā, kura guva 17 punktus un izcīnīja 13 atlēkušās bumbas, un Morganas Lenehanas 16 punkti un 12 bumbas zem groziem.

Vēl "Rīga Juniores"/LU viesos ar rezultātu 58:100 (14:29, 14:32, 23:12, 16:18) piekāpās Viļņas "Kibirkštis".

Rīgas komandas labā 13 punktus guva Francijas Treiliha, kamēr Viļņas vienībā ar 19 punktiem, 13 atlēkušajām bumbām un sešām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Ģintare Petronīte.

RSU ar vienu neveiksmi 16 aizvadītās spēlēs turnīra tabulā atrodas pirmajā vietā, "Liepāja"/LSSS ar desmit panākumiem un astoņām neveiksmēm ieņem ceturto vietu, "TTT Rīga" ar bilanci 10-7 ierindojas sestajā pozīcijā, bet "Rīga Juniores"/LU ar divām uzvarām 16 mačos ir 11. vietā 12 komandu konkurencē.

Lietuvu turnīrā pārstāv Viļņas "Kibirkštis", Klaipēdas "Neptūnas", Kauņas "Aistes-LSMU", Šauļu "Vilmeras" un Klaipēdas "LCC Starptautiskā universitāte", no Latvijas komandām sacenšas "Rīgas Stradiņa universitāte" (RSU), "Liepāja"/LSSS, "Daugavpils Universitāte" (DU), "Rīga Juniores"/LU un "TTT Rīga", bet Igauniju turnīrā pārstāv "Audentes" un "TalTech".

12 komandas līdz marta vidum aizvada divu apļu turnīru. Pirmās vietas ieguvējas kvalificēsies finālčetrinieka turnīram, bet turpmāko septiņu vietas ieguvējas divu spēļu sērijās cīnīsies par trim vietām "Final 4".

Pagājušajā sezonā par čempionēm kļuva "TTT Rīga" basketbolistes.

Ostapenko Dubaijas turnīra astotdaļfinālā zaudē Sabaļenkai

Latvijas sieviešu tenisa pirmā rakete Aļona Ostapenko trešdien Dubaijas "WTA 1000" sērijas turnīra astotdaļfinālā ar rezultātu 6-2, 1-6, 1-6 piedzīvoja zaudējumu pret neitrālo sportisti Arinu Sabaļenku, kura pirms nepilna mēneša triumfēja Austrālijas a...

Rallija ekipāža Sesks/Francis šosezon startēs visos EČ posmos

Latvijas rallija ekipāža Mārtiņš Sesks/Renārs Francis šosezon Eiropas rallija čempionātā (ERC) plāno startēt visos astoņos posmos, preses konferencē pirms gaidāmās sezonas sākuma paziņoja autosportisti.

ERC šosezon pirmais posms paredzēts jau 11.martā P...

Dzierkalam vārti Čehijas čempionāta spēlē

Latvijas uzbrucējs Mārtiņš Dzierkals trešdien Čehijas hokeja ekstralīgas mačā guva vārtus, taču tas neglāba viņa un Kristofera Binduļa pārstāvēto Česke Budejovices "Motor" no neveiksmes pret Liberecas "Bīlī Tygrži", kuras rindās spēlē Uvis Jānis Balins...



Komentāri