lv
Hfef6OH9jX1Qs7jUs7o2gJEeN7YMtgsnZuOBItP2
1298705

Rīt Latvijas mediji īpašā akcijā atskaņos Ukrainas himnu (VIDEO)

Rīt Latvijas mediji īpašā akcijā atskaņos Ukrainas himnu (VIDEO)

Lai parādītu Latvijas mediju vienotību Ukrainas atbalstam karā pret agresori Krieviju, Latvijas radiostacijas, televīzijas kanāli un elektroniskie mediji 24.februārī vienosies kopīgā akcijā, vienlaicīgi atskaņojot Ukrainas himnu, informē Latvijas Radio.

Ukrainas himna tiks atskaņota plkst.12.00 un vienlaikus skanēs vairāk nekā 50 medijos visā Latvijā.

Kā norāda Latvijas Radio, šāda vienlaicīga akcija ar teju visu raidošo mediju dalību tajā ir vēl nebijis notikums Latvijā, un tā ir kā loģisks turpinājums tam darbam, kāds Ukrainas atbalstam Latvijas medijos veikts visa gada garumā. Kopīgās akcijas mērķis ir paust skaidru Latvijas mediju un sabiedrības atbalstu Ukrainai.

Latvijas mediji atskaņos Ukrainas valsts himnas pilno versiju, ko izpilda ukraiņu grupa "Saules ēna" ("Тінь Сонця").

Derkusova: Sadarbība ar Avenu šajā ģeopolitiskajā situācijā nav pieļaujama

Jebkāda sadarbība, arī mākslas jomā, ar Eiropas Savienības sankcijām pakļauto personu sarakstā iekļauto Krievijas miljonāru Pjotru Avenu šajā ģeopolitiskajā situācijā nav pieļaujama, šādu viedokli pauda Latvijas Nacionālā mākslas muzeja (LNMM) direktor...

Pērns lielākais degvielas mazumtirgotājs - Neste

Latvijā lielākā degvielas mazumtirgotāja pozīcijā pagājušajā gadā, tāpat kā 2021.gadā, bija "Neste Latvija", liecina Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Akcīzes daļas informācija.

Lielākie degvielas mazumtirgotāji 2022.gadā bija "Neste Latvija", "Circle K La...

Plešs turpmāk būs «Latvijas attīstībai» ģenerālsekretārs

Iepriekšējās valdības vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs, 13.Saeimas deputāts Artūrs Toms Plešs (LA) trešdien partijas "Latvijas attīstībai" (LA) valdes sēdē ievēlēts par politiskā spēka jauno ģenerālsekretāru, informēja LA komunikāci...



Komentāri