lv
d46ayObpO073qfPeJ2cc0Zbo3ED179uyGbTiaXgh
1294467

Daugaviņš gūst vārtus DEL spēlē

Daugaviņš gūst vārtus DEL spēlē

Latvijas uzbrucējs Kaspars Daugaviņš otrdien guva vārtus Vācijas hokeja līgas (DEL) spēlē, bet neglāba Izerlonas "Roosters" komandu no zaudējuma.

"Roosters" izbraukumā ar rezultātu 2:3 (1:1, 1:0, 0:1, 0:1) papildlaikā zaudēja Frankfurtes "Lowen", kas ir tiešā konkurente cīņā par vietu pirmajā desmitniekā jeb "play-off" zonā.

Daugaviņš nepilnas divas minūtes pirms pirmā perioda beigām nonāca viens pret pretinieku vārtsargu un panāca 1:1. Šajā cīņā viņš uz ledus bija 18 minūtes un desmit sekundes, divreiz meta pa vārtiem, bloķēja divus metienus, zaudēja savā vienīgajā iemetienā un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1.

Šosezon Daugaviņš 52 spēlēs guvis 21 vārtus un atdevis 24 rezultatīvas piespēles.

Mika Indraša pārstāvētā Švenningenes "Wild Wings" ar 71 punktu 50 cīņās turnīra tabulā ieņem 11.vietu, bet "Roosters" ar 70 punktiem 52 spēlēs ierindojas pozīciju zemāk 15 komandu konkurencē.

Girgensona un Šilova komandām zaudējumi NHL mačos

Zaudējumus Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlēs otrdien piedzīvoja Latvijas uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" vienība un vārtsarga Artūra Šilova komanda Vankūveras "Canucks".

"Sabres" ar Girgensonu ierindā savā l...

Basketbolists Kaspars Bērziņš karjeru turpinās Taivānā

Taivānas komanda Jauntaipejas DEA noslēgusi līgumu ar latviešu centra spēlētāju Kasparu Bērziņu, otrdien savā "Instagram" kontā informēja klubs.

Klubs cer, ka Bērziņš kļūs par svarīgu spēlētāju zem groziem, kā arī uzsver viņa prasmes metienos no groza a...

Ābolam rezultatīva piespēle zaudētā Zviedrijas čempionāta mačā

Latvijas uzbrucējs Rodrigo Ābols otrdien atzīmējās ar rezultatīvu piespēli Zviedrijas hokeja augstākās līgas (SHL) mačā, taču viņa un Riharda Mareņa pārstāvētā "Orebro" komanda piedzīvoja zaudējumu.

Erebrū hokejisti mājās ar rezultātu 3:4 (1:2, 1:0, 1:2...



Komentāri