lv
MG9VIgkuN4Ov47k3jhuDO3MpQnOxCl9hynMDJgiN
129108

Saule, svētī Latviju! Sešgadnieces domas par himnu, mūsdienu Lāčplēšiem un Valsts prezidentu

Saule, svētī Latviju! Sešgadnieces domas par himnu, mūsdienu Lāčplēšiem un Valsts prezidentu
"Mīlēt valsti, manuprāt, nozīmē to, ka tu uzticies savai valstij un tu viņu vari aizstāvēt arī vārdiski un teikt, ka tu negribi, lai tava valoda un valsts tiktu nodedzināta," spriež sešgadniece Vilma. Viņa uzskata, ka varoņiem bez fiziskā un emocionālā spēka visvairāk vajadzīgs atbalsts, bet par mūsdienu Lāčplēšiem dēvē cilvēkus, kas nodarbojas ar labdarību.
Tieslietu padome apspriedīs e-lietas funkcionalitāti
Rīga, 11.nov., LETA. Tieslietu padomes sēdē šodien plānots apspriest e-lietas funkcionalitāti, aģentūru LETA informēja padomē.

Rīga, 11.nov., LETA. Tieslietu padomes sēdē šodien plānots apspriest e-lietas funkcionalitāti, aģentūru LETA informēj...

Pirmizrādi piedzīvos režisora Kairiša jaunā filma "Janvāris"
Rīga, 11.nov., LETA. Kinoteātrī "Splendid Palace" šodien plkst.19 pirmizrādi piedzīvos režisora Viestura Kairiša jaunā filma "Janvāris", aģentūru LETA informēja kinolentes veidotāju pārstāve Silva Aleksa Fridrihsone.

Rīga, 11.nov., LETA. Kinote...

Akciju cenas pieaug, ASV dolāra vērtība krītas pēc ASV inflācijas tempa palēnināšanās
Ņujorka, 11.nov., LETA--AFP. Akciju cenas ASV un Eiropas biržās ceturtdien pieauga, bet ASV dolāra vērtība pret citām valūtām kritās, kad ziņa par ASV inflācijas tempa palēnināšanos apslāpēja prognozes par Federālās rezervju sistēmas (FRS) agresīvākām ...


Komentāri