lv
1oq430L99DLRHmetqWo4kQ1d9OboExP3UKnPW7hb
1288780

Braukšanas apstākļi apgrūtināti teju visā Latvijā, izņemot Kurzemi

Braukšanas apstākļi apgrūtināti teju visā Latvijā, izņemot Kurzemi

Braukšanas apstākļi pa lielajiem ceļiem šorīt ir apgrūtināti gandrīz visā Latvijā, izņemot Kurzemes centrālo daļu un pāris ceļu posmus Zemgalē, liecina VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC) apkopotā informācija ap plkst.6.45.

Latvijas austrumu daļā braukšanas apstākļus pārsvarā apgrūtina snigšana un sniega sanesumi, bet centrālajā un austrumu daļā uz ceļiem dažviet arī izveidojies apledojums.

Lai uzlabotu braukšanas apstākļus, ceļu uzturēšanas darbos šorīt iesaistītas 165 VAS "Latvijas autoceļu uzturētājs" ziemas dienesta tehnikas vienības.

Autovadītājiem jāatceras, ka braukšanas apstākļi var mainīties strauji.

LVC atgādina, ka saglabājas neseno nokrišņu un atkušņa laikā ieviestie masas ierobežojumi uz grants ceļiem pārsvarā Kurzemē un Zemgalē. Transportlīdzekļa masas ierobežojumi ieviesti 101 grants ceļu posmā. Karte ar posmiem, kur noteikti ierobežojumi, atrodama LVC interneta mājaslapā.

Žēl! Latvijas izlasei visticamāk nevarēs līdzēt arī Kurucs, Šiliņš un Strēlnieks

Latvijas valstsvienībai 2023.gada Pasaules kausa kvalifikācijas ciklā visticamāk nevarēs palīdzēt ne tikai Kristers Zoriks, bet arī Rodions Kurucs, Kārlis Šiliņš un Jānis Strēlnieks, taču Jāņa Timmas dalība vēl ir zem jautājuma zīmes, preses konferencē...

Pētīs, kāpēc tā pieauga SEPLP pieprasītais finansējums mediju apvienošanai

Kultūras ministrija (KM) pētīs, kāpēc mēneša laikā Sabiedrisko elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (SEPLP) pieprasītais finansējums sabiedrisko mediju apvienošanai ir vairāk nekā dubultojies, pārsniedzot 200 000 eiro, pirmdien pēc Sadarbības sanā...

Otrdiena solās būt ar sniegu un lietu
Dienā debesis lielākoties aizklās mākoņi, bet pēcpusdienā vietām skaidrosies. Ja no rīta daudzviet vēl sagaidāmi nokrišņi, tad jau pēcpusdienā tie pakāpeniski mitēsies, prognozē Latvijas Vides ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.


Komentāri