lv
fbBYp9zXYhHPzLRx3faIu8H5515SNwZ3bsfCpJoy
1287135

Turcijā reģistrēta vēl viena 6,4 magnitūdas stipra zemestrīce

Turcijā reģistrēta vēl viena 6,4 magnitūdas stipra zemestrīce

Pirmdien Hatajas provincē, kas vissmagāk cieta 6.februāra zemestrīcē, reģistrēta vēl viena 6,4 magnitūdas stipra zemestrīce, ziņo katastrofu novēršanas pārvalde AFAD.

Zemestrīce, kas notika plkst. 20.04 (plkst.19.04 pēc Latvijas laika), skārusi Defnes pilsētu un bija jūtama arī provinces administratīvajā centrā Antakjā un Adanā, kas atrodas 200 kilometrus uz ziemeļiem.

Tikmēr pēc 6.februāra zemestrīces bojāgājušo skaits Turcijā pārsniedzis jau 41 000 cilvēku.

Izliecies aizņemts, paliec mājās, sarunājies ar sevi? Tas ir normāli?

Teju katrs piektais Latvijas iedzīvotājs pēdējā gada laikā ir izlicies aizņemts, lai varētu palikt mājās - tā liecina IKEA ikgadējā pētījuma "Dzīve mājās" rezultāti. Šī tendence novērojama ne tikai Latvijā, bet visās trijās Baltijas valstīs, turklāt bi...

Ostapenko ar uzvaru sāk Dubaijas WTA 1000 sērijas turnīru

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko pirmdien svinēja uzvaru Dubaijas "WTA 1000" sērijas turnīra pirmajā kārtā, sagādājos dāvanu dzimšanas dienā savai mammai un trenerei Jeļenai Jakovļevai.

Ostapenko, kura WTA rangā ieņem 20.vietu un sacensībās izsēta ...

Lemberga advokātiem debašu runām varētu būt nepieciešamas 15 tiesas sēdes

Rīgas apgabaltiesā koruptīvos noziegumos apsūdzētā bijušā Ventspils mēra, pašreizējā Ventspils domes deputāta Aivara Lemberga ("Latvijai un Ventspilij") lietā aizstāvjiem debašu runām varētu būt nepieciešamas aptuveni 15 tiesas sēdes.

Tiesas debatēs šod...



Komentāri