lv
11Aow3nf9bNR75H6wEmTVwfabSwq573tT6GJw6sT
1283709

Notiek Latvijas spēkavīru sezonas prezentācijas pasākums

Notiek Latvijas spēkavīru sezonas prezentācijas pasākums

Šodien norisināsies Latvijas spēkavīru 2023.gada sezonas prezentācijas pasākums.

Pasākums "Klondaika Purvciems" telpās Nīcgales ielā 2, Rīgā, sāksies plkst.18.

Tā laikā tiks sniegta informācija par Latvijas čempionāta posmiem un to norises vietām, plānoto sportistu sastāvu un plānotajiem spēka vingrinājumiem, kā arī prezentēta sacensību norise un nolikums.

Tāpat pasākumā tiks prezentēts Latvijas spēkavīru jaunais sauklis "Vīri kā Ozoli" un nosaukts Latvijas čempionāta galvenais tiesnesis. Prezentācijas pasākums tiks translēts tiešraidē "Tik Tok" kanālā, "Latvian Strongman" profilā.

Latvijas spēkavīri 25.februārī un 25.martā organizēs arī spēka paraugtreniņus, kuri būs vērojami tiešraidē Latvijas spēkavīru profilos sociālajās vietnēs "Tik Tok" un "YouTube".

2023.gada sezonas vingrinājumu sadarbības partneri būs "Bosch Latvija", "Tērvetes Alus", "Verte Auto - Škoda Mežciems", "Sportland" ar zīmolu "Under Armour" un metālapstrādes uzņēmumu "FK Industry".

Vidzemes Inovāciju nedēļā varēs apmeklēt vairāk nekā 20 pasākumus

No šodienas līdz 24.februārim notiek Vidzemes Inovāciju nedēļa, kuras laikā interesenti aicināti apmeklēt vairāk nekā 20 pasākumus visā Vidzemē un arī ārpus tās robežām, aģentūru LETA informēja Vidzemes plānošanas reģionā (VPR) galvenā komunikācijas sp...

Rīgas apgabaltiesa atkal turpinās Lemberga krimināllietas iztiesāšanu

Rīgas apgabaltiesa šodien plkst.10 turpinās skatīt koruptīvos noziegumos apsūdzētā bijušā Ventspils mēra, pašreizējā Ventspils domes deputāta Aivara Lemberga ("Latvijai un Ventspilij") krimināllietu.

Iepriekšējā tiesas sēdē debatēs uzstājās kriminālproc...

Krollis paliek uz rezervistu soliņa Spezia neveiksmē pret Juventus

Itālijas klubs "Spezia", Latvijas futbolistam Raimondam Krollim paliekot uz rezervistu soliņa, svētdien Itālijas A sērijas mačā piedzīvoja neveiksmi.

"Spezia" savā laukumā ar rezultātu 0:2 (0:1) piekāpās Turīnas "Juventus".

Pirmajā puslaikā viesus vadīb...



Komentāri