lv
GJGEXccS6nwApiQ8T1GTb7dwhGQ1avDhOQRuTD8e
127952

'Tev būs jāuzspēlē golfs' – kā 'Campus' piedalījās LU optometrijas eksperimentā

'Tev būs jāuzspēlē golfs' – kā 'Campus' piedalījās LU optometrijas eksperimentā
"Hmm. Redzes pārbaude par ļaunu nenāks – tāpat biju ieplānojis drīzumā atkal pārbaudīt, ko manām acīm nodarījis kārtējais gads pie monitoriem un telefoniem," es nodomāju, kad Latvijas Universitātes (LU) vietnē ieraudzīju aicinājumu piedalīties eksperimentā. Turklāt tur varēs uzspēlēt minigolfu virtuālajā realitātē (VR), un man patīk gan datorspēles, gan jaunās tehnoloģijas. Beigās mani pat pacienāja ar "končām" – gandrīz ideāla diena! Taču lieta ir pavisam nopietna. Es biju viens no daudziem desmitiem subjektu LU optometristu pētījumā par to, kā mums nākotnē labāk sadzīvot ar virtuālās un papildinātās realitātes ierīcēm tā, lai maksimāli saudzētu savu redzi.
Lāčplēša dienā daudzbērnu ģimenes vilcienos varēs braukt bez maksas
Rīga, 11.nov., LETA. Lāčplēša dienā, 11.novembrī, un Latvijas Republikas Neatkarības proklamēšanas dienā, 18.novembrī, daudzbērnu ģimeņu locekļiem un ģimenēm, kuru aprūpē ir bērni vai pilngadīgas personas, kas nav sasniegušas 24 gadu vecumu, ar invalid...
Latvijā norisināsies Lāčplēša dienai veltīti pasākumi
Rīga, 11.nov., LETA. Lāčplēša dienā, 11.novembrī, visā Latvijā paredzēti dažādi pasākumi, piemēram, lāpu gājieni, koncerti un dažādas akcijas, liecina aģentūras LETA apkopotā informācija.

Rīga, 11.nov., LETA. Lāčplēša dienā, 11.novembrī, visā ...

Rīgā notiks Lāčplēša dienai veltīti pasākumi
Rīga, 11.nov., LETA. Pieminot Latvijas Brīvības cīnītājus, šodien galvaspilsētā notiks dažādi pasākumi gan pilsētas centrā, gan apkaimēs, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Komunikācijas pārvalde.

Rīga, 11.nov., LETA. Pi...



Komentāri