lv
GAZSLQVpGKhJBV7TUzexYo7Q8bW6x7Xz2hnvm4bY
1278155

'airBaltic' izbeidzis 'nodokļu optimizēšanu' uz pilotu algu rēķina

'airBaltic' izbeidzis 'nodokļu optimizēšanu' uz pilotu algu rēķina
Latvijas nacionālā aviokompānija "airBaltic" pārtraukusi praksi "optimizēt nodokļus" uz pilotu algu rēķina, piektdien "DelfiTV" raidījumā "Kāpēc" atzina uzņēmuma vadītājs Martins Gauss. Iepriekš "airBaltic" piloti nodarbināti kā uzņēmuma "Aviation Crew Resources" (ACR) darbinieki, kur tikai pusi algas viņi saņēma oficiāli un par to tika maksāti visi nodokļi, kamēr otru pusi algas piloti saņēma kā dividendes. Mainoties regulējumam, tagad visi piloti atkal ir "airBaltic" darbinieki un sociālie nodokļi par viņu atalgojumu tiek nomaksāti pilnā apjomā.
Latvijas vīriešu izlase PČ biatlonā ieņem 18.vietu komandu stafetē

Latvijas izlase ar Andreju Rastorgujevu, Aleksandru Patrijuku, Edgaru Misi un Gintu Lūsi sastāvā sestdien Oberhofā pasaules čempionātā biatlonā ieņēma 18.vietu 4x7,5 kilometru komandu stafetē, uzvaru svinot Francijai.

Brāzmaina vēja apstākļos, kas ietek...

Ostapenko Dubaijas turnīra pirmajā kārtā tiksies ar kvalifikācijas uzvarētāju

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko Dubaijas "WTA 1000" sērijas turnīra pirmajā kārtā stāsies pretī kādai no kvalifikācijas turnīru pārvarējušajām tenisistēm.

Ostapenko WTA rangā ieņem 14.vietu un sacensībās izsēta ar 13.numuru.

Dubaijas pamatturnīra ...

55% iedzīvotāju ir radušies konflikti ģimenē viedtālruņu lietošanas dēļ

Vairāk nekā pusei jeb 55% Latvijas iedzīvotāju viedtālruņu lietošanas dēļ ir radušies konflikti ģimenē, kas ir par 12% vairāk nekā 2019.gadā, liecina mobilo sakaru operatora SIA "Tele2" veiktā aptauja.

Veiktais pētījums arī atklāj iemeslus, jo vairāk ne...



Komentāri