lv
3YGCmNDkjgE7gjwzdPHyGoEUtFUzzU8nlSY9WYMo
1270096

Jurista kvalifikācijas eksāmena rezultāti atklāj skumju ainu

Jurista kvalifikācijas eksāmena rezultāti atklāj skumju ainu
Ceturto valsts vienoto jurista profesionālās kvalifikācijas eksāmenu ziemas sesijā sekmīgi nokārtojuši kopumā 36 studenti no Latvijas Universitātes un Rīgas Stradiņa universitātes. Eksāmenu kārtoja 139 studenti no piecām augstskolām – Biznesa augstskolas "Turība", Baltijas Starptautiskās akadēmijas, Latvijas Universitātes, Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas un Rīgas Stradiņa universitātes.
Merzļikins paliek rezervē, bet Blue Jackets pārspēj Jets (+VIDEO)

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Kolumbusas "Blue Jackets", Latvijas vārtsargam Elvim Merzļikinam paliekot uz rezervistu soliņa, ceturtdien izcīnīja panākumu.

"Blue Jackets" savā laukumā ar rezultātu 3:1 (0:1, 1:0, 2:0) uzvarēja Vinipegas "Jets", p...

Kariņš aicina slēgt skolas, lai celtu pedagogu algas un mēs līdzinātos Igaunijai

Latvijai arī būtu jāseko Igaunijas piemēram, samazinot skolu skaitu, kas ļautu palielināt algas pedagogiem, izriet no Ministru prezidenta Krišjāņa Kariņa (JV) paustā šodien debatēs Saeimā par valsts budžeta 2023.gadam likumprojektu.

Saeimā šodien koncep...

Atklās izstādi «Valodniekam Jānim Endzelīnam - 150»

Latvijas Universitātes (LU) Akadēmiskajā bibliotēkā šodien plkst.16 atklās izstādi "Valodniekam Jānim Endzelīnam - 150".

2023.gads ir nozīmīgs gads ne tikai Latvijas filologu un baltistu, bet arī Latvijas akadēmiskajai saimei. Latviešu valodnieka, balti...



Komentāri