lv
0UDDmTMUyGRzUsQWm9dXmu48ydVgpdv1gE3vxPMF
1265560

Ostapenko un Kičenoka sasniedz Dohas WTA 500 dubultspēļu turnīra finālu

Ostapenko un Kičenoka sasniedz Dohas WTA 500 dubultspēļu turnīra finālu

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko pārī ar ukrainieti Ludmilu Kičenoku ceturtdien iekļuva Dohas "WTA 500" dubultspēļu turnīrā finālā.

Pusfinālā Latvijas/Ukrainas duets, kas turnīrā izsēts ar otro numuru, ar 1-6, 6-3, 10:6 pieveica neitrālo sportisti Veru Zvonarjovu un ķīnieti Džaosjuaņu Janu.

Finālā Ostapenko Kičēnokas pretinieces būs ar pirmo numuru izsētās Džesika Pegula un Koko Gofa no ASV vai ķīniete Šuai Džana un Huliana Olmosa no Meksikas.

Jau vēstīts, ka pirmās kārtas mačā Latvijas/Ukrainas duets ar 6-3, 7-6 (7:3) guva panākumu pār amerikānieti Sofiju Keninu un čehieti Karolīnu Muhovu, bet ceturtdaļfiālā ar 7-5, 6-1 pieveica Taivānas pāri Haočina Čaņa/Latiša Čaņa.

Par fināla sasniegšanu Ostapenko ir nopelnījusi 305 pasaules dubultspēļu ranga punktus.

Jau ziņots, ka vienspēļu turnīrā Ostapenko Dohā zaudēja otrajā kārtā.

Turnīrs Dohā norisinās uz cietā seguma.

Turcijas zemestrīcē cietušajiem Latvijā saziedoti jau vairāk nekā 100 000 eiro

Aptuveni nedēļas laikā Latvijas iedzīvotāji un uzņēmumi Turcijas zemestrīcē cietušajiem saziedojuši nedaudz vairāk nekā 100 000 eiro, informēja ziedošanas kampaņas rīkotāji.

Pēc "Ziedot.lv" Komunikācijas vadītājas Ilze Ošānes paustā, 13.februārī uz Turc...

Ekonomiskā krīze? Latvietis nepadodas! Taisa šmakovku (+RECEPTE)

Ekonomiskās grūtības daudziem Latvijas iedzīvotājiem, kas nedēļas nogalēs vai pēc smagas darba dienas saspringumu noņem ar glāzi kāda grādīga dzēriena, liek meklēt alternatīvus risinājumus. Valstī atkal sācies pašdarinātā jeb kandžas ražošanas bums! VS...

Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas cikls peldēšanā sāksies Rīgā

Starptautiskās Peldēšanas sporta veidu federācijas (WA) apstiprinātajā 2024.gada Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas sacensību kalendārā Baltijas valstu čempionāts būs pirmās sacensības Eiropā, kurās sportistiem būs iespēja izpildīt olimpisko spēļu ...



Komentāri