lv
YlZiI1mfJAFgVML16se1jq9lqh9N9V9nCLODlVxY
1263727

Liepnieks: 220 miljonu eiro kontraktu ar NBS iegūst Rojas vidusskolas ēdinātājs

Liepnieks: 220 miljonu eiro kontraktu ar NBS iegūst Rojas vidusskolas ēdinātājs

Interesanti noslēdzies 220 miljonu eiro konkurss par ēdināšanas pakalpojumu sniegšanu Latvijas armijai - kontraktu ieguvis salīdzinoši pavisam neliels uzņēmums, izpētījis rakstnieks un polittehnologs Jurģis Liepnieks.

"Šajā stāstā viss ir skaists - pusslepens konkurss, kura rezultātus paziņo piektdienas vakarā pirms Ziemassvētkiem, un kur no pieciem pretendentiem uzvar necils uzņēmums ar pāris automašīnām, iegūstot līgumu par 220 miljoniem. Uzņēmuma īpašnieki mums jau ir zināmi no kovidlaika skandāliem, stāsta Jurģis Liepnieks. Noskatieties!" mudina Liepnieks.

Sākas 73.starptautiskais Berlīnes kinofestivāls; demonstrēs arī Latvijas filmas

Vācijas galvaspilsētā ceturtdien sākas 73.starptautiskais Berlīnes kinofestivāls, kas pēc pēdējos divos gados pandēmijas izdarītajām korekcijām un ierobežojumiem beidzot notiks ierastajā formātā.

No 16. līdz 26.februārim festivāla ietvaros tiks izrādīta...

Ukraina boikotēs EDSO Parlamentārās asamblejas sēdi Krievijas dalības gadījumā

Ukraina informējusi Eiropas Drošības un sadarbības organizāciju (EDSO), ka tā nepiedalīsies kārtējā Parlamentārās asamblejas sēdē, ja tajā ļaus piedalīties krievu deputātiem, kas pakļauti sankcijām.

Sanāksme paredzēta Vīnē 23. un 24.februārī, tieši gadu...

Vairs kompromisu nebūs, uzsver LIZDA vadītāja Vanaga
Kompromisu par pedagogu un zinātnieku atalgojumu un slodzēm vairs nebūs, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" uzsvēra Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrības (LIZDA) priekšsēdētāja Inga Vanaga.


Komentāri