lv
qrSvd5VVzrJ6qJjkMUxT556Yb79qXVnHkw1oyOh0
1259892

Labi, ka dzīvs! Stendzenieks pārdozējis medikamentus

Labi, ka dzīvs! Stendzenieks pārdozējis medikamentus

Latvijas reklāmas spīdeklis Ēriks Stendzenieks savā Twitter kontā atzinies, ka reiz juties tik sasirdzis, un nespējot "nosist" pagaustināto temperatūru, pārdozējis "Terra Flu".

Viņš raksta:
"Kas tik raibajā reklāmista dzīvē nav gadījies. Taču, pārdozēt Terra Flu? "Kauč kā tā temperatūra neiet lejā, davai vēl pa 2 gab. Un vēl pa 2". Iegooglēju. Tas tiešām ir iespējams. Kolka. Watch out. (tulk. Uzmanieties.)"

Darianna komentārā iesmej par vīriešu temperatūru: "Vai man dieniņ, te tak ātrie un reanimācija jāsauc! Cik tad ir tā temperatūra - 37.2? Nja, klasisks gadījums, kad pieaugušam vīrietim par savu "slimību" viss internets jāpiekliedz..."

Toties Māris Reliņš par medikamentu pārdozēšanu brīdina: "Modīsies naktī no aknu sāpēm!"

Vienmēr ir vērts atcerēties, ka ārstēt pašam sevi, nav pārāk saprātīgi. Tādējādi var nodarīt kaitējumu savai veselībai!

Liepāja dzimšanas dienu svinēs nedēļu

Par godu Liepājas 398.jubilejai ikviens aicināts apmeklēt daudzveidīgu pasākumu programmu nedēļas garumā - pastaigu "Izgaismotā Liepāja", apbalvošanas ceremoniju "Goda un gada liepājnieks", īpašos piedāvājumus pilsētas restorānos un kafejnīcās, koncert...

Sprindžuks atceļ Pleša lēmumu par Rīgas teritorijas plānojuma apturēšanu

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Māris Sprindžuks (AS) nolēmis atcelt iepriekšējā ministra Artūra Toma Pleša (AP) lēmumu par Rīgas teritorijas plānojuma apturēšanu, trešdien preses konferencē paziņoja Sprindžuks.

Ministrs sacīja, ka ...

Skolotāji streiku plāno sākt 24.aprīlī - pedagogu prasību neizpildes gadījumā

Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrība (LIZDA) nolēmusi dot valdībai laiku līdz 15.martam, lai Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) pildītu streika prasību izpildi, pretējā gadījumā 24.aprīlī sāksies pedagogu streiks, aģentūru LETA ...



Komentāri