lv
UgxiMlaDkmOowHGtoumriAfvVkijmgFGoCs9U8J1
12559

Ceturtdienas rītā vietām lietus un migla

Ceturtdienas rītā vietām lietus un migla
Rīga, 3.nov., LETA. Ceturtdienas rītā vietām Latvijā - galvenokārt austrumos - līst un vietām valstī ir migla, liecina meteoroloģiskā informācija.

Rīga, 3.nov., LETA. Ceturtdienas rītā vietām Latvijā - galvenokārt austrumos - līst un vietām valstī ir migla, liecina meteoroloģiskā informācija.

Mazākā redzamība valsts novērojumu stacijās piecos rītā bija 300 metri Kolkā un 460 metri Skrīveros. Lielā valsts daļā ir dūmaka. Saglabājas lēns vējš un bezvējš.

Gaisa temperatūra +5..+10 grādi, Kurzemes rietumkrastā vietām +11 grādi.

Rīgā mākoņains rīts, pūš viegls rietumu vējš, gaisa temperatūra +9..+10 grādi.

Maksimālā gaisa temperatūra trešdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no +7,9 grādiem Alūksnē līdz +13,7 grādiem Rucavā.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 2.novembrī bija +30 grādi Bulgārijā, Grieķijā un Ziemeļmaķedonijā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz ceturtdienu -10 grādi Somijas ziemeļaustrumos un -14 grādi Vorkutā, Krievijā.

Tuvojas īstais laiks 'ļurbu' ķeršanai
Laikapstākļiem paliekot vēsākiem un iegriežoties rudens vējiem, tuvojas arī vēdzeļu jeb makšķernieku aprindās par "ļurbu" dēvēto zivju ķeršanas īstā sezona. Šīs zivis aktivizējas ūdenim atdziestot un medī tumšajā laikā. Latvijas rekords ir 5,5 kilogram...
Turpinās iztiesāt Rīgas 1.medicīnas koledžas direktores lietu par dienesta stāvokļa ļaunprātīgu izmantošanu
Rīga, 3.nov., LETA. Rīgas pilsētas tiesa Vidzemes priekšpilsētā šodien plkst.11 turpinās skatīt krimināllietu, kurā par dienesta stāvokļa ļaunprātīgu izmantošanu un citiem noziegumiem apsūdzēta bijusī Rīgas 1.medicīnas koledžas direktore Inese Bunga, a...
Rīgas nama kopīpašnieki dalīsies pieredzē, kā īstenot ēkas renovāciju
Rīga, 3.nov., LETA. "Rīgas namu pārvaldnieks" (RNP) šodien plkst.11 pie nama Dzelzavas ielā 90 rīkos pasākumu, kurā ēkas kopīpašnieki dalīsies pieredzē, kā īstenot ēkas renovācijas projektu, aģentūru LETA informēja RNP pārstāve Una Grenevica.

R...



Komentāri