lv
HWNTbBfrpTlDtMYL9eVC88jYMafF1gvWXiwtSmt2
1255054

Latgales partiju turpmāk vadīs Maksimovs; apspriesta iespēja apvienoties ar JV

Latgales partiju turpmāk vadīs Maksimovs; apspriesta iespēja apvienoties ar JV

Ar partijas kongresa lēmumu izdarītas izmaiņas Latgales partijas vadībā, par tās vadītāju ievēlot Sergeju Maksimovu, informēja partijas līdzpriekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis.

Kongresā tika apspriesta iespēja apvienoties ar partiju "Jaunā Vienotība" un izvirzīti pārstāvji šīm sarunām.

Latgales partijas valdes priekšsēdētāja amatā ievēlēts Maksimovs, bet par līdzpriekšsēdētāju kļuvis agrākais partijas vadītājs Jānis Lāčplēsis. Valdē ievēlēti arī Aldis Adamovičs, Vitālijs Aizbalts, Alīna Gendele, Dainis Platacis un Maruta Plivda.

Partijas kongress notika 20.janvārī.

2021.gada pašvaldību vēlēšanās trīs Latgales partijas pārstāvji ievēlēti Augšdaugavas novada pašvaldībā, septiņi - Balvu novada pašvaldībā, Krāslavas novada pašvaldībā šo partiju pārstāv viens deputāts, Ludzas novada pašvaldībā - pieci. Preiļu novadā no "Latgales partijas" un "Jaunās Vienotības" apvienotā saraksta ievēlēti trīs, bet Daugavpils pilsētas pašvaldībā, uz kuru "Latgales partija" startēja vienā sarakstā ar "Latvijas attīstībai", ievēlēti divi deputāti.

Kariņš noraksturo budžeta projektu - tas nav ideāls, bet ir labi līdzsvarots

Valsts budžeta projekts 2023.gadam nav ideāls, bet ir labi līdzsvarots starp dažādām Latvijas sabiedrības vajadzībām, šodien Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijā sacīja Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV).

Valdības vadītājs skaidroja, ka ...

LTA izstrādās priekšlikumus depozīta sistēmas caurspīdīguma veicināšanai

Latvijas Tirgotāju asociācija (LTA) izstrādās priekšlikumus depozīta sistēmas caurspīdīguma veicināšanai, kā arī projektu tekstila izstrādājumu savākšanai, otrdien pēc tikšanās ar vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministru Māri Sprindžuku (AS...

Rosina sākt kriminālvajāšanu pret 8 personām saistībā ar kādreizējo RTAB

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) rosinājis sākt kriminālvajāšanu pret astoņām personām saistībā ar fiktīvu nodarbināšanu toreizējā Rīgas pilsētas pašvaldības nodibinājumā "Rīgas Tūrisma attīstības birojs" (RTAB), informēja KNAB.

Pirmdi...



Komentāri