lv
uhs2LNzZKoGLJp0NJCnr9OXzc4ZunwvgT0GFKYty
1252842

Informēs par Dziesmu un deju svētku dalībnieku reģistrācijas sistēmu

Informēs par Dziesmu un deju svētku dalībnieku reģistrācijas sistēmu

Rīgā, "LMT Brīvības centrā", šodien plkst.13.00 notiks preses konference par nākamo Dziesmu un deju svētku dalībnieku reģistrācijas sistēmu, informēja Latvijas Nacionālā kino centra (LNKC) pārstāve Linda Ertmane.

Preses konferencē piedalīsies XXVII Vispārējo latviešu Dziesmu un XVII Deju svētku izpilddirektore Daina Markova, "LMT" prezidents Juris Binde un "ZZ Dats" direktors Edžus Žeiris.

Ertmane atzīmēja, ka elektroniskā reģistrācija dalībai XXVII Vispārējo latviešu Dziesmu un XVII Deju svētkos noritēs vairākos posmos februārī un martā. Pirmie reģistrācijas procesu jau uzsākuši pašvaldību koordinatori, turpinās kolektīvu vadītāji un noslēgs dalībnieki.

Preses konferencē sniegs informāciju par reģistrācijas procesu un tā komunikāciju, kā arī par dalībnieku identifikācijas karti. Preses konferencei varēs sekot līdzi arī tiešraidē Dziesmu un deju svētku sociālā medija "Facebook" kontā un mājaslapā "dziesmusvetki.lv".

XXVII Vispārējie latviešu Dziesmu un XVII Deju svētki Rīgu pieskandinās jūnija izskaņā un jūlija sākumā. To galvenais akcents būs Dziesmusvētku tradīcijas 150 gadu jubileja. Svētkus organizē LNKC, kas ir Kultūras ministrijas padotībā esošā valsts iestāde.

Cik veselīgi ir izmantot krāsainās kontaktlēcas?

No stila žurnālu lapām modeles ar izteiksmīgām acu zīlītēm dažādos pārsteidzošos toņos aicināt aicina izmēģināt šo personīgo stilu papildinošo akcentu.

Pasaulē krāsainām kontaktlēcām ir augoša popularitāte un tiek lēsts, ka globālie pārdošanas apjomi tu...

Porziņģis, demonstrējot fantastisku precizitāti, samet 34 punktus (+VIDEO)

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis pirmdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā guva 34 punktus, tomēr viņa pārstāvētā komanda "Wizards" piedzīvoja zaudējumu viesos pret Goldensteitas "Warriors" vienību.

"Warriors" sa...

Apledojuma dēļ lielā daļā Latvijas apgrūtināti braukšanas apstākļi

Šorīt apledojuma dēļ lielā daļā Latvijas teritorijas ir apgrūtināti braukšanas apstākļi, aģentūru LETA informēja "Latvijas valsts ceļi".

Šorīt apgrūtināta braukšana ir pa Tallinas šoseju, pa Vidzemes šosejas posmiem Rīga- Līgatne, Cēsu pagrieziens- Rau...



Komentāri