lv
Yu05nHMkWef0SrV4OSTA3bC837VooEVtv35X0FFn
1250886

Latvijas vicečempione Riga no Ķīnas kluba īrēs horvātu uzbrucēju Dabro

Latvijas vicečempione Riga no Ķīnas kluba īrēs horvātu uzbrucēju Dabro

Latvijas vicečempione futbolā "Riga" no Ķīnas kluba Pekinas "Guoan" īrēs horvātu uzbrucēju Marko Dabro, vēsta vienība.

25 gadus veicas centra uzbrucējs ir Horvātijas kluba "Cibalia" audzēknis, bet jaunatnes līmenī pēdējās sezonas pavadīja Florences "Fiorentina" audzēknis.

2016.gadā viņš atgriezās "Cibalia" komandā, kurā aizvadīja divas sezonas Horvātijas augstākajā līgā un 41 spēlē guva piecus vārtus. Pēc tam Dabro spēlēja Horvātijas klubā "Gorica" un Slovēnijas "Bravo", bet 2019.gadā parakstīja līgumu ar Horvātijas otrās spēcīgākās līgas klubu "Bijelo Brdo".

Šajā komandā uzbrucējs aizvadīja 27 spēles un izcēlās ar 40 vārtiem. Savukārt 2021./2022.gada sezonā Dabro spēlēja Horvātijas augstākās līgas klubā Zagrebas "Lokomotiv" un guva 13 vārtus 27 spēlēs.

Pērn Ķīnas augstākās līgas klubs "Guoan" par Dabro samaksāja vienu miljonu eiro. Ķīnas meistarsacīkstēs horvāts iesita vienus vārtus un atdeva divas rezultatīvas piespēles.

2022.gada sezonā Latvijas čempionātā "Riga" ierindojās otrajā vietā.

Latvijas finieris ziedos Turcijai bērza saplākšņu produktus 50 000 eiro vērtībā

AS "Latvijas finieris" tuvākajās dienās Turcijai plāno nosūtīt bērza saplākšņu produktu ziedojumu 50 000 eiro vērtībā, informē uzņēmums.

Kompānijā skaidro, ka "Latvijas finieris" ziedos galvenokārt bērza saplāksni, ko var izmantot gan zemestrīces seku l...

Par lācenes uzmodināšanu no ziemas guļas sākts administratīvā pārkāpuma process

Pēc informācijas izskanēšanas sociālajos medijos par lācenes uzmodināšanu no ziemas guļas meža kopšanas darbu laikā Dabas aizsardzības pārvalde (DAP) ir uzsākusi administratīvā pārkāpuma procesu, lai vērtētu apzinātu aizsargājamās sugas traucēšanu, inf...

Uz Latvijas futbola izlases spēlēm varēs iegādāties abonementus. Kādi tie būs?

Uz Latvijas futbola izlases mājas spēlēm 2024.gada Eiropas čempionāta (EČ) kvalifikācijā līdzjutēji varēs iegādāties abonementus, pirmdien vēsta Latvijas Futbola federācija (LFF).

Latvijas nacionālā vīriešu futbola izlase šogad aizvadīs četras mājas spē...



Komentāri