lv
bgEpjItaHVinbnHQjc0JSSFDwSvv6JHz6zl4xm7e
1249833

Rīgā pārspēts 13.februāra siltuma rekords, bet vissiltāk bijis Kolkā

Rīgā pārspēts 13.februāra siltuma rekords, bet vissiltāk bijis Kolkā

Pirmdien plkst.14 novērojumu stacijā Rīgas centrā gaisa temperatūra sasniedza +7,6 grādus, kas ir jauns 13.februāra siltuma rekords galvaspilsētā, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Iepriekšējā augstākā gaisa temperatūra, kas Rīgā reģistrēta šajā datumā, bija +6,9 grādi tālajā 1925.gadā. Savukārt visas valsts rekords ir +8,5 grādi 1974.gadā Kolkā.

Citviet Latvijā gaisa temperatūra divos dienā bija no +2,0 grādiem Rēzeknē līdz +6,5 grādiem Mērsragā.

Daļā valsts saglabājas apmācies laiks, bet nav nokrišņu.

Otrdien siltākais laiks būs Kurzemē un Zemgales rietumos, kur termometra stabiņš vietām pakāpsies līdz +7..+8 grādiem, prognozē sinoptiķi.

14.februāra maksimālās temperatūras rekords Latvijā ir +7,8 grādi, kas 1995.gadā reģistrēti Madonā.

Rīgā otrdien laiks kļūs nedaudz vēsāks, jo vējš pūtīs no ziemeļrietumiem.

Dzērājšoferiem konfiscētos auto varētu nodot Ukrainas armijai

Koalīcijā šodien panākta vienošanās, ka dzērājšoferiem konfiscētos auto varēs nodot Ukrainas armijas vajadzībām, pēc valdību veidojošo partiju sanāksmes pavēstīja Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV).

Priekšlikumu rosinājusi Finanšu ministrija (FM)...

Skolotāji un vecāki pārsvarā nezina par bērnu konfliktiem skolā

Gandrīz katrs otrais skolēns 5. un 6. klašu grupā ir saskāries ar pāridarījumiem no vienaudžiem, bet 83% respondentu norāda, ka skolotāji vairumā gadījumu konfliktsituācijas nav pamanījuši vai nav tās identificējuši kā bērniem traucējošas, secināts nod...

Meklē darbiniekus Nemateriālā kultūras mantojuma padomei

Latvijas Nacionālais kultūras centrs aicina pieteikties darbam Nemateriālā kultūras mantojuma (NKM) padomē pārstāvjus no nevalstiskajām organizācijām, kuru darbības mērķis saistīts ar nemateriālā kultūras mantojuma saglabāšanu un kas darbojas Kurzemē, ...



Komentāri