lv
iw3rNN7XYIjRLxP7QJs9jzpzxhpUCQ0SPlB8Jvcw
1249066

Vai tiešām Stendzenieks ir gaišreģis? Un zina, kas sēdēs prezidenta krēslā!?

Vai tiešām Stendzenieks ir gaišreģis? Un zina, kas sēdēs prezidenta krēslā!?

Reklāmas eksperts un politiskos kuluārus labi pārzinošais Ēriks Stendzenieks savā sociālajā tīklā Twitter dalījies ar baumām, kas varētu būt nākamais Latvijas prezidents.

Stendzeniekam nemaz nesimpatizē šobrīd pie varas esošais prezidents Egils Levits. Viņš arī to neslēpj un publiski viņu dēvē par nespējīgu un naivu. Kā izrādās, Stendzeniekam ir arī aizdomas par nākamo prezidentu… Viņaprāt, tā varētu būt diplomāte Baiba Braže.

"Nabaga Levits ir ne vien nespējīgs, bet, kā izrādās - arī masīvi naivs. Baumo: Ēlertes kundze jau sen izplānojusi Nullevita vietā vēl vairāk "savu" prezidentu, tobež, tādu Baibu Braži. Vēl dzirdēsim par viņu. No tā arī visi Nullevitu gremdējošie "padomi" pēdējā gada laikā," tā Stendzenieks.

Saeima nodod komisijām valsts budžetu ar 14,7 miljardu eiro izdevumiem

Saeima šodien nodeva izskatīšanai komisijās valdības virzīto likumprojektu "Par valsts budžetu 2023.gadam un budžeta ietvaru 2023., 2024. un 2025.gadam", kurā 2023.gada valsts konsolidētā budžeta ieņēmumi tiek plānoti 12,721 miljarda eiro apmērā, savuk...

Vēsturiskas ēkas Rīgas centrā - ar atvērtiem un slikti uzturētiem bēniņiem

Masīva māja galvaspilsētā, celta Latvijas brīvvalsts laikā. VS.LV saņēma informāciju no iedzīvotājiem, ka mājā ir atvērti bēniņi, un tajās var atrasties aizdomīgas personas.

Nāc kas grib?

Uzkāpjam pa augstajiem pakāpieniem uz bēniņiem virs piektā stāva....

Ekspremjera Māra Gaiļa un viņa dēla uzņēmumu nopērk liela Japānas kompānija

Inženiera Gata Gaiļa un viņa tēva, ekspremjera un uzņēmēja Māra Gaiļa izveidoto televīzijas satura straumēšanas mākoņpakalpojumu jaunuzņēmumu SIA Veset iegādājies Japānas lielākā televīzijas operatora Nippon meitasuzņēmums PLAY, vēsta Dienas bizness.

Ko...



Komentāri