lv
769CYsYKF9tMXVdOfE16E7pssha0EHaSFv2AqS7R
1243713

Koris Sōla koncertā izpildīs animācijas filmu mūziku

Koris Sōla koncertā izpildīs animācijas filmu mūziku

Šodien Spīķeru zālē Latvijas Kultūras akadēmijas jauktais koris "Sōla" Valentīndienas koncertu sērijā "Krāsainais maršs" izpildīs latviešu animācijas filmu mūziku, informēja kora pārstāvji.

Koncertā skanēs korim aranžētas dziesmas no latviešu animācijas filmām. Skanēs tādu komponistu kā Zigmara Liepiņa, Imanta Kalniņa, grupas "Iļģi", Valta Pūces, Jēkaba Nīmaņa, Renāra Kaupera skaņdarbi.

Koncertā piedalīsies koris "Sōla" tā mākslinieciskā vadītāja Kaspara Ādamsona un diriģentu Artūra Oskara Mitrevica un Jurģa Rāta vadībā, kā arī instrumentālā grupa - Edgars Tomševics (taustiņinstrumenti), Dmitrijs Tarasovs (ģitāra), Norberts Skraucis (bass) un Viesturs Samts (sitaminstrumenti).

Lai sāktu saimniekošanu laukos, jauniešiem ir jābūt lielai drosmei - JZK

Jauniešiem laukos entuziasma un azarta netrūkst, uzsvēra biedrības "Latvijas Jauno zemnieku klubs" (JZK) valdes priekšsēdētāja Sandra Eimane, stāstot par jauniešu pieredzi, sākot saimniekot.

Kā norādīja Eimane, lai uzsāktu saimniekošanu laukos, jaunieši...

Ministru prezidents Kariņš radīja mājīgus apstākļus žūpam

Kā personīgi novēroja VS.LV, šajās dienās aktīvi strādā Rīgas atskurbtuvē Gaiziņa ielā. Pašvaldības policijas darbinieki stipro dzērienu cienītājus nogādā ar automašīnu un rūpīgi pavada uz iestādi, lai tie neciestu joprojām smagajā salā.

Dzērājiem jābūt...

VIDEO. Izcili! Porziņģim double-double Wizards uzvarā pār Pacers

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis sestdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā guva 17 punktus un izcīnīja desmit atlēkušās bumbas, palīdzot Vašingtonas "Wizards" izcīnīt uzvaru.

"Wizards" savā laukumā ar rezultātu 127:113 (37:29, 43:28...



Komentāri