lv
832sqBHRdLj9NCVKXzMK4VZqTfrcOXpHiSS1qCP3
1243115

Vietām Latvijā apledojums apgrūtina braukšanas apstākļus

Vietām Latvijā apledojums apgrūtina braukšanas apstākļus

Rīga, 12.febr., LETA. Apledojums šorīt vietām Latvijā apgrūtina braukšanu pa autoceļiem, liecina VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC) operatīvā informācija.

Rīga, 12.febr., LETA. Apledojums šorīt vietām Latvijā apgrūtina braukšanu pa autoceļiem, liecina VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC) operatīvā informācija.

Slidenie ceļa posmi tiek tīrīti un kaisīti ar pretslīdes materiāliem. Lai uzlabotu braukšanas apstākļus, ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 54 VAS "Latvijas autoceļu uzturētājs" ziemas dienesta tehnikas vienības.

Apgrūtināti braukšanas apstākļi pa valsts galvenajiem autoceļiem ir Daugavpils un Rēzeknes apkārtnē, kā arī uz Vidzemes šoseja (A2) posmā no Vangažiem līdz Līgatnei, uz Valmieras šoseja (A3) posmā no Vidzemes šosejas līdz Braslas tiltam, uz Daugavpils (A6) un Kokneses (P80) šosejām posmos no Rīgas apvedceļa līdz Skrīveru pagriezienam, uz Liepājas šoseja (A9) posmā no Apšupes krustojuma līdz Bikstiem, uz ceļa Tukums-Jelgava (P98) posmā līdz Apšupes krustojumam un uz Ventspils šoseja (A10) posmā no Kūdras līdz Strazdei

Uz reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana ir visā Latvijā, izņemot Bauskas, Kuldīgas un Liepājas apkārtni.

Saglabājas nokrišņu un atkušņa laikā ieviestie masas ierobežojumi uz grants ceļiem Kurzemē un Zemgalē. Transportlīdzekļa masas ierobežojumi ieviesti 43 grants ceļu posmos.

Autovadītāji aicināti būt piesardzīgi un izvēlēties laika apstākļiem atbilstošu braukšanas ātrumu un drošu distanci ar priekšā braucošajiem transportlīdzekļiem.

Koris "Sōla" koncertā izpildīs animācijas filmu mūziku
Rīga, 12.febr., LETA. Šodien Spīķeru zālē Latvijas Kultūras akadēmijas jauktais koris "Sōla" Valentīndienas koncertu sērijā "Krāsainais maršs" izpildīs latviešu animācijas filmu mūziku, aģentūru LETA informēja kora pārstāvji.

Rīga, 12.febr., LE...

Girgensona pārstāvētā Sabres piedzīvo pamatīgu sagrāvi pret Flames (+VIDEO)

Latvijas hokejista Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" sestdien Nacionālās hokeja līgas mačā nespēja nosargāt divu vārtu pārsvaru un piedzīvoja pārliecinošu neveiksmi.

Sabres" savā laukumā ar rezultātu 2:7 (2:0, 0:4, 0:3) atzina Kalgari "Flames...

Noskaidrots, kura grupa šogad Latviju pārstāvēs Eirovīzijā

Eirovīzijas dziesmu konkursā, kas šogad notiks Lielbritānijā, Latviju pārstāvēs grupa "Sudden Lights" ar dziesmu "Aijā".

Latvijas Televīzijas (LTV) rīkotās atlases finālā par iespēju pārstāvēt Latviju 67. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Liv...



Komentāri